KIN 022* Fehér Szoláris Szél* 08.03* Galaktikus Aktiváló Portálnap

article-migration-image-what-is-a-light-bodyMa a Galaktikus Portálnapok erejével a Szoláris Szél minősége söpör végig életünkön, magával ragadva mindaazt, ami lelassít és feltölthessen a Szellemi inspiráció erejével. A Szél képviseli az Szellemi minőséget és a tiszta lélekkel átitatott őszinte kommunikációt.

A mai nap segít megfogalmaznunk mindazt, amit az elmúlt napokban megtapasztalhattunk. a Varázsló hullámvarázs 9. napja mindig egyfajta nyughatatlan állapotot hoz, amikor is buzog bennünk a tenni vágyás, inspirál a cél közelsége. A Varázsló hullámban megjelenő Szél energiái arra kérnek, hogy váljunk nyitottá és fogadjuk be az itt és mostban rejlő útmutatásokat, azon láthatatlan erőket, melyek folyamatosan vezetnek, inspirálnak bennünket. Mai rohanó világunkban megfeledkezünk a helyes kommunikációról, pedig ez minden kapcsolat Alfája és Omegája! Kapcsolatok, barátságok mennek tönkre a helytelen, vagy épp a hiányos kommunikáció miatt. Gyakran azt hisszük, hogy tudjuk, a másik mit gondol, hogyan érez, pedig ez csupán a mi „Igazságunk” (a mi tapasztalatunkon alapuló érzet), nem az övé! A mai nap ezen illúziókat hivatott eloszlatni. Ne találgassunk, ha nem egyértelmű üzenet érkezik felénk, hanem merjünk visszakérdezni. Éppen ezért ma a hallgassunk a Szél szavára, és csendesítsük le elménket, picit vonuljunk vissza egy rövid meditáció erejéig. Ebben a lecsendesedett állapotban lehetőséget kapunk arra, hogy tiszta szívvel és őszintén tudjuk kikommunikálni önnön igényeinket és tisztázhassuk az esetleges nézeteltéréseinket.
Csakis így juthat el hozzánk, csakis így hallhatjuk meg Szellemi vezetőnk nyugodt és határozott hangját.

A mai napon csendesedjünk el és fókuszunkat fordítsuk belső megérzéseinkre. Vegyük észre az illúziókat életünkben, azon részeinket, melyeket még nem mertünk felvállalni, vagy akár elnyomtuk magunkban.  A mai a feltárulkozás és megértés napja lehet. Tegyük mindezt ítélkezés és önostorozás nélkül. Legyünk nyitottak és áramoljunk együtt a Varázsló hullámvarázs energiáival.

Természetesen még mindig elérhető az Év témáját támogató karkötőnk, csakúgy, mint a személyre szabott karkötőnk, melyekről bővebben a linkekre kattintva olvashatsz!
KIN 93 Lunáris Égenjáró

Mantra:
Pulzálok, hogy kommunikáljak,
Megvalósítva a lélegzetet
Lepecsételem a szellem bevitelét
A szándék szoláris tónusával
Engem a végtelenség ereje vezet utamon
Én egy Galaktikus Aktiváló Portál Vagyok… Lépj be.

  1. Tónus:
    Cselekedj szenvedélyesen, lelkesen és sürgősen.

Mudra: 
Nyitott kezek a száj alatt, a Szellem Szelének leheletét fújod ki; azután kezeket egymás mellett fel, majd körben le, befejezésül összetéve, mint amikor imádkozol.
A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció: 
“Én vagyok a kozmikus szél megtermékenyítő ereje.”

Megerősítés:
“Én vagyok a Szellem egyesült jelenléte.”

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.