KIN 016* Sárga Elektromos Harcos* 07.28

warrior zen monkA Harcossal ma egy új szintre emelkedik a hullámvarázs témája, feltölt bennünket belső erővel és bátorsággal, hogy a tegnap felfedezett új utakra ráléphessünk. Arra ösztönöz, hogy álljunk ki mindazon dolgok és álmok mellett, amelyek megfogalmazódtak bennünk az elmúlt napokban.

Bár a Sárga Harcos cselekvésre ösztönöz és hatalmas lelkesedéssel, bátran veti bele magát az új célokba, ma ez a cselekvés inkább befelé irányul. Tudatosan merüljünk el belső békénkben, hogy ott leljünk rá válaszainkra és ne a külvilágtól várjuk azokat. A mai napon a Harcos intelligenciája, bátorsága párosul a Varázsló szellemiségével. A kétkedés és a félelem azonban blokkolja a Szellemmel való kapcsolatunkat.  Bízzunk belső vezettetésünkben, a magasabb Rendező elvben, abban, hogy minden a megfelelő időben érkezik az életünkben. Ne sürgessünk ma semmit, ne akarjunk kedvünk szerint, erőből irányítani a történéseket. Áramoljunk ma belső energiánkkal, merjünk kreatívnak lenni. Teremtsük meg azt a biztos alapot melyre belső stabilitásunkat építhetjük. Egy stabil várat, melybe mindig visszatérhetünk erőt gyűjteni, elmélkedni. Amennyiben bízunk és hiszünk Önmagunkban, ez a hely olyan belső stabilitást adhat, melyből bátran harcba indulhatunk! Vegyük hát ma számba lehetőségeinket, képességeinket és vállaljuk értük a felelősséget.

Természetesen még mindig elérhető az Év témáját támogató karkötőnk, csakúgy, mint a személyre szabott karkötőnk, melyről bővebben itt olvashatsz! 
planetáris kutya_karkoto

Mantra:
Aktiválok, hogy kérdezzek
Megkötve a bátorságot
Lepecsételem az intelligencia kimenetét
A szolgálat elektromos tónusával
Engem az univerzális tűz ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Szolgálj; légy nyitott minden lehetőségre; légy a megoldás része.

Mudra:
Karok a fej fölött „V”-t formálva a galaktikus kommunikáció befogadására; ezután ujjhegyeidet összeérintve helyezd harmadik szemedre, majd karjaidat engedd le, tenyérrel kifelé „V”-t formálva oldaladnál.
A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Megerősítés:
Felveszem személyi erőm botját.

Meditáció:
Transzcendens ragyogása vagyok éjszaka virágzó lótuszodnak, arannyal fénylő botod tetején.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.