KIN 009* Vörös Szoláris Hold* 07.21

e6cd8ea4664e4cc7ea263fee4b3105a5Már csak 4 nap van hátra a Kozmikus Hold évéből és hónapjából. Igen érzékeny évet zárunk, tele a múlt fájó emlékeivel, feladataival, sérelmeivel. Természetesen, ahogy azt már tudjuk az energiák nem elvágólagosak, – nem véletlenül hívjuk őket HULLÁMvarázsnak – így bőven lesz még amit átcipelünk a Fehér Mágneses Varázsló évébe, hogy egy más nézőponttal megvilágítva, akár könnyebben véghez is vigyük. Ki tudja, az is előfordulhat, hogy az „el nem végzett” feladatainknak komoly szerepe lesz az elkövetkező évben.

Szoláris Hold napját írunk ma, ami még egy utolsó hajrá érzéssel ajándékoz meg bennünket. A mai nap beindít egy olyan tisztító folyamatokat, melyekre szükségünk van érzelmi gyógyulásunkhoz, belső bizalmunk helyreállításához, – mely a Sárkány hullámvarázs feladata. A Hold, ma az emlékezés ajándékát hozza el. Nem csupán arra emlékeztet, hogy milyen célt tűztünk ki magunk elé erre az évre, de visszakapcsol bennünket eredeti létállapotunkba, emlékeztetve, hogy milyen tervekkel érkeztünk e Földre. A Hold arra kér, hogy engedjük el önbecsmérlő, önostorozó állapotunkat, hogy eljuthasson hozzánk belsőnk útmutatása. Javasolt ma olyanokkal együtt lenni akik támogatnak, segítenek bennünket kiteljesíteni Önmagunkat, belső esszenciális magunkat.
A mai nap vezetője a Vörös Kígyó, így a Holddal együtt pedig még inkább belobban beleérző képességük, feltöltve lelkesedéssel, szenvedéllyel, tenni akarással. Tudatosan figyeljünk ma testünk jelzéseire és belső megérzéseinkre. Adjuk át magunkat neki, hagyatkozzunk rájuk, hogy rátereljenek a helyes útra/megoldásra. Tudatosan figyeljük meg, hogy mai érzelmi kilengéseinket vajon mi okozhatja és ez hogyan jelenik meg jelenlegi életünkben. Adjunk teret ezeknek a felbukkanó érzelmeknek, emlékeknek –melyek legtöbbször gyermekkori berögzült sérelmek, tévhitek,- ismerjük fel őket és ismerjük el létjogosultságukat. Eddig ők kísértek utunkon, de immáron nincs szükségünk rájuk. Amint megnyilvánulnak, szeretettel és hálával vegyük őket körül majd engedjük is el őket. Így szeretettel feloldhatjuk régi blokkjainkat, amelyek gátoltak minket önmagunk kiteljesítésében. Használjuk ki ezeket a tisztító erőket, hogy újra rátalálhassunk Önmagunkra.

Egy új 13 éves ciklus előtt állunk.
Jelentkezz Évindító napunkra, hogy megkönnyíthessük neked a váltást!
Ne hagyd ki ezt a lehetőséget!
A Vörös Kozmikus Hold év és 13 éves időszak lezárását segítő Évzáró füzetünket most ingyen letöltheted!

Amennyiben szeretnéd tudni, hogyan hathatnak a napi energiák a személyes élethelyzeteidre, hogyan tudod őket a javadra fordítani, esetleg szeretnél többet megtudni minőségeid miértjeiről (önismeret), vagy csak szereted a horoszkópokat, kérj komplex személyes elemzést. ÉV VÉGI (2019 07.26-IG!) AKCIÓNK KERETÉBEN, AZ ELEMZÉS ÁRA A SZEMÉLYES KARKÖTŐVEL EGYÜTT, MOST CSAK 10000 FT.

Jelentkezni: majaharmonia@gmail.com email címen!

Mantra:
Pulzálok, hogy megtisztítsak
Megvalósítva az áramlást
Lepecsételem az egyetemes víz feldolgozását
A szándék szoláris tónusával
Engem az életerő ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Cselekedj szenvedélyesen, lelkesen és sürgősen.

Mudra:
Jobb kéz a homlokon O-t formál a harmadik szemnél; bal kar derékszögben, a tenyér és a kinyújtott ujjak előrenéznek.
A Mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció:
„Emlékezés lótusza, serkentsd fel a szent magot.”

Megerősítés:
„Mint galaktikus jelzőfény és befogadó, közvetlen kapcsolatom van Istennel.”

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.