KIN 007* Kék Rezonáns Kéz* 07.19

meditating handA nap neve Kéz; Rezonáns Kéz. Csakúgy mint a filmbeli 007-es párja ez a nap is szenvedélyes, cselekvő, véghez vivő, óvó energiákkal rendelkezik. Hisz nem elég, hogy a 13. hónap Spektrális Kígyó hónapjának végét járjuk, de a Sárkány hullámvarázs feléhez értünk, mely ideális alkalmat biztosít arra, hogy picit megálljunk és hagyjuk leülepedni az eddigi eseményeket.

A Kék Kéz mindig elhozza a lezárást, a gyógyírt sebeinkre. Kreatív energiáival tovább lendít bennünket utunkon. A Rezonáns tónus ma mindehhez megteremti azt a biztonságos teret, ahol feltöltődhetünk, gyógyulhatunk. Szánjunk ma időt arra, hogy tudatosan lezárjuk az eddigi eseményeket, az elmúlt évet. (Ehhez most segítségként ingyenesen letölthetitek Évzáró füzetünket.) Tűzzünk ki bátran új terveket, vagy módosítsuk a meglévőket. Mindezek mellett vegyük számba jelenlegi teendőinket és állítsunk fel egy fontossági sorrendet! Törekedjünk arra, hogy mindaz, amit ebben a hullámvarázsban elkezdtünk annak a végre is pont kerüljön. Azáltal, hogy energiáinkat nem forgácsoljuk szét, sokkal könnyebé válik az összpontosítás és ezáltal a cselekvés is. Használjuk a Sárkány nyújtotta biztonságot és bizalmat, ha elakadunk. Higgyünk Önmagunk képességeiben, abban, hogy képesek vagyunk a változásra, a Változtatásra! Tudatunkat fókuszáljuk az itt és mostra, hogy energiáinkat összpontosítva minél előbb lezárhassuk ezt a fejezetet, hogy egy Új vehesse kezdetét. Nem elég vágyni egy másfajta életre. Ez csakis akkor tud megjelenni körülöttünk is, ha mi magunk felnővünk ehhez a világhoz, és meggyógyítjuk azon részeinket, melyek a fájdalom, bűntudat vagy sérülések miatt nem képesek változni és fejlődni. Engedjük szabadjára fantáziánkat és merjük átadni magunkat a változásnak, a megszokott dolgok, rutinok elengedésének.

Egy új 13 éves ciklus előtt állunk.
Jelentkezz Évindító napunkra, hogy megkönnyíthessük neked a váltást!
Ne hagyd ki ezt a lehetőséget!

Amennyiben szeretnéd tudni, hogyan hathatnak a napi energiák a személyes élethelyzeteidre, hogyan tudod őket a javadra fordítani, esetleg szeretnél többet megtudni minőségeid miértjeiről (önismeret), vagy csak szereted a horoszkópokat, kérj komplex személyes elemzést. ÉV VÉGI (2019 07.26-IG!) AKCIÓNK KERETÉBEN, AZ ELEMZÉS ÁRA A SZEMÉLYES KARKÖTŐVEL EGYÜTT, MOST CSAK 10000 FT.

Jelentkezni: majaharmonia@gmail.com email címen!

Mantra:
Levezetek a tudás érdekében
Ösztönözve a beteljesülést
Lepecsételem a beteljesülés tárházát
Az összhang rezonáns tónusával
Engem az öngerjesztés ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Hangolódj össze a Forrással; inspiráld önmagad, másokat és kreatív projekteket.

Mudra:
Kezek a fej mindkét oldalán fülmagasságban előremutatnak, mindkét alkar függőleges, a hüvelykujjak a mutatóujjakkal együtt O-t formálnak.
A Mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni itt: https://youtu.be/oxvToHfCI0A

Meditáció:
„Más dimenziók finoman lefátyolozott küszöbe vagyok.”

Megerősítés:
„Beteljesítem. Véghezviszem. Megnyílok. Eggyé válok a fénnyel.”

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.