KIN 258* Fehér Spektrális Tükör* 07.10

hamis tükörMindaz, amit eddig tanultunk, amit eddig tapasztaltunk ma felszabadul, átalakul a Spektrális Tükör energiáival. A mai egyfajta reflektálás az elmúlt időszakra/Tzolkinra/évre. Letesszük az eddig cipelt feladatokat, felszabadulunk alóluk, hogy ezt az energiát, pár nap múlva egy új Hullámvarázs, új Tzolkin szolgálatába állíthassuk. A Változás örök. Elengedhetetlen része az elengedés, amikor is mindazt, ami van, hátra kell hagyjuk, hogy egy friss, új minőség felé vehessünk utunkat.

Ahogy ahhoz már a Tükör napokon hozzászokhatunk, a mai is visszajelzésekkel szolgál majd. Szembesít bennünket az eddig tanultakkal, sikertörténetekkel, ugyanakkor azzal is, ha még mindig akad elengedni, lezárni való terület életünkben. Ne feledjük, most nem csupán egy átlagos Tzolkint, vagy évet zárunk, hanem egy 13 éves ciklust is! Amennyiben elsinkófáltuk dolgokat, érzéseket, azok ma a felszínre kerülhetnek. Szóval ha ma szembesülünk olyan személlyel, szituációval, mely kibillent lelki egyensúlyunkból, érdemes a begubózás, vagy netán dühkitörés helyett átgondolni, hogy vajon miért is kerültünk ma ezzel szembe. A sors mindig akkor hozza ezeket elénk, amikor már készen állunk arra, hogy feldolgozzuk, átformáljuk magunkban ezeket az érzéseket, gondolati mintákat. Lássuk meg azon illúziókat, melyek szerint életünket éljük. Nagyon fontos azonban, hogy ne ítélkezzünk és ne is ostorozzuk magunkat ezek miatt. Tudatosítsuk, hogy nincsenek végérvényes dolgok: a mai Igazságunk sem ugyan az, mint egy éve volt, vagy az, ami a jövőben lesz. Nézzünk ezekkel szembe és fejezzük be a lezáratlan leckéinket. Törjük át korlátjainkat. Álljunk két lábbal stabilan, de maradjunk nyitottak a változásra. Bocsássunk meg önmagunknak és környezetünknek is, ezáltal megkönnyítjük az elengedés folyamatát és könnyebben haladhatunk az Új felé.
Járjunk ma nyitott szemmel!

Egy új 13 éves ciklus előtt állunk.
Jelentkezz Évindító napunkra, hogy megkönnyíthessük neked a váltást!
Ne hagyd ki ezt a lehetőséget!
A Vörös Kozmikus Hold év és 13 éves időszak lezárását segítő Évzáró füzetünket most ingyen letöltheted!

Amennyiben szeretnéd tudni, hogyan hathatnak a napi energiák a személyes élethelyzeteidre, hogyan tudod őket a javadra fordítani, esetleg szeretnél többet megtudni minőségeid miértjeiről (önismeret), vagy csak szereted a horoszkópokat, kérj komplex személyes elemzést. ÉV VÉGI (2019 07.26-IG!)
AKCIÓNK KERETÉBEN, AZ ELEMZÉS ÁRA A SZEMÉLYES KARKÖTŐVEL EGYÜTT, MOST CSAK 10000 FT.

planetáris kutya_karkoto

Jelentkezni: majaharmonia@gmail.com email címen!

Mantra:
Feloldok, hogy visszatükrözzek
Szabaddá téve a rendet
Lepecsételem a végtelenség mátrixát
Az elengedés spektrális tónusával
Önmagam megkettőzött ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Engedd el, add át és tiszteld, emberséggel és elfogadással.

Mudra:
Nyújtsd ki karjaidat felváltva a fejed fölé; ezután egy lefelé irányuló mozdulattal keresztezd átlósan karjaidat, mintha kardként hasítanának keresztül az illúzión.

Megerősítés:
„Én vagyok a tükrök mögötti igazság. Most átlépek a tükrön a nagyobb valóságba.”

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.