KIN 245* Vörös Spektrális Kígyó* 06.27

kundalini-rising-barbara-rockholdA mai nappal kezdetét veszi a Vörös Kozmikus Hold év utolsó hónapja, melyet a Vörös Spektrális Kígyó kódol. Egy 13-as év, 13. hónapját kezdjük meg, mely mindig a múlttal való megbékélést sürgeti, miközben beindít egyfajta átalakulást, megújulást. Ehhez ma társul a 11-es tónusú Kígyó, mely a Sas Hullámvarázsról való leválást segíti. A Kígyó feltölt életenergiával, lelkesedéssel és szenvedéllyel, hogy könnyebben átléphessünk az Új ciklusba, melynem első állomása a Mágneses Varázsló éve lesz. De ne szaladjunk ennyire előre.

A mai nap, -mint minden ciklus első napja- meghatározza az ezt követő 28 nap irányvonalát, így tudatosan figyeljük meg a mai nap eseményeit. A Kígyó a Testtudatosságra hívja fel figyelmünket. Ha abból indulunk ki, hogy minden betegség lelki eredetű, akkor mindez leképezhető testünk térképére. Például, a torokhoz tartozik a verbális és nem verbális kifejezés, kreativitás, vagyis az önkifejezéssel van kapcsolatban.  És így tovább. Ez az időszak tehát a felszínre hozza mindazt a régi lelki traumát, sérülést, mely érzelmileg még mindig labilissá tesz és mely végre megérett arra, hogy pont kerüljön a végére és hátra hagyjunk a múltban. És igen, ez jó eséllyel ismét egy érzelmileg felkavaró hónap lesz, de nézzük a jó részét: A Kígyó ösztönös megérzéseivel megkönnyíti életünket. Újra mozgásba hozza életenergiánkat, feltölt lelkesedéssel, szexuális energiával, melytől szinte legyőzhetetlenné válhatunk. Tudatosan figyeljünk testünk jelzéseire, legyünk ma nyitottak, hogy megérthessük üzeneteit. Figyeljük meg azt is, hogy életünk mely területét uralja túlságosan a megszokás, a rutin és az előre-jelezhetőség. Próbáljunk ma ide egy kis spontaneitást, egy kis változatosságot csempészni.

Ma elkezdünk leválni a hullám témáiról, figyeljük meg önmagunkban az elért változásokat, tanulságokat. Minden, ami eddig meghatározott, befolyásolt vagy megkötött minket, az most leválhat rólunk, hogy valami friss és új léphessen a helyébe. A mai nap feladata, hogy új éljük meg ezt az elengedést, hogy közben észleljük és élvezzük is az átalakulás pillanatát. A Változás, még ha néha fájdalmas is, mindig jót hoz, hiszen kimozdít az állóvízből, a stabilitás illúziójából. Használjuk ki a Kígyó lelkesedését arra, hogy előmozdítsuk eme változásokat, még akár csak fizikai szinten is.

Júliusban egy teljesen új ciklus veszi kezdetét, mely 13 évnek a fő vezérfonala a Fehér Varázsló minősége lesz!
Rendeld meg most a következő év, támogató kristály karkötőjét!

Kép1

Amennyiben szeretnéd tudni, hogyan hathatnak a napi energiák a személyes élethelyzeteidre, hogyan tudod őket a javadra fordítani, esetleg szeretnél többet megtudni minőségeid miértjeiről (önismeret), vagy csak szereted a horoszkópokat, kérj komplex személyes elemzést.
ÉV VÉGI (2019 07.26-IG!) AKCIÓNK KERETÉBEN AZ ELEMZÉS ÁRA KARKÖTŐVEL EGYÜTT 10000 FT.

planetáris kutya_karkoto

Jelentkezni: majaharmonia@gmail.com email címen!

Mantra: 
Feloldok, hogy megtisztítsak
Szabaddá téve az áramlást
Lepecsételem az egyetemes víz feldolgozását
A felszabadítás spektrális tónusával
Önmagam megkettőzött ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Engedd el, add át és tiszteld, emberséggel és elfogadással.

Mudra:
a tenyerek a hasnál összeérnek, majd a karok kígyószerű mozgással egymásba fonódnak a csakrákon keresztül a fej tetejéig, itt a tenyerek újból összetapadnak.

Meditáció:
”Én vagyok a szent tűz kovaköve és gyújtósa.”

Megerősítés:
„Örömmel kapcsolódok rá a testemben rejtező bölcsességre és tapasztalom meg életerejét.”

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.