KIN 233* Vörös Kristályos Égenjáró* 06.15

skywalker overMa a Kristályos Égenjáró minőségével letisztulnak bennünk a „Szél fútta” gondolatok és megerősödik bennünk a felfedezni vágyás. A Szél hullámban a Szellemi összeköttetést erősítettük, most hogy bepillantást nyertünk, már nem elégszünk meg ennyivel. Többet akarunk tudni!

Ez a hullámvarázs az elmélkedésről, a csendben felfedezett Isteni összeköttetésről szólt. Bepillantást nyerhettünk Önnön erőforrásainkba, rájöhettünk milyen egyszerű is a Szellemi útmutatáshoz kapcsolódni. Többet akarunk tudni, de még nemigazán szedtük össze a bátorságunkat, hogy mélyebbre ássuk magunkat ebben a csodás és misztikus Világban? Az Égenjáró ma segít, hogy összeszedjük bátorságunkat és felkészít bennünket az előttünk álló útra. Ma már nagyobb rálátással rendelkezünk; felismerhetjük a lehetőségeket is. A kérdés csupán az, hogy meg merjük e lépni a felfedezéseket illetve, hogy mennyire vagyunk hajlandóak elmélyülni bennük? Nézzünk rá az elmúlt időszak nehézségeire ugyanúgy, mint a sikereinkre. Tanuljunk belőle! A mai nap arra hív bennünket, hogy merjünk kutakodni, keressünk új módszereket és bátran vágjunk bele új tudásunkkal! Sosincs késő elkezdeni jobban megismerni, megérteni Önmagunkat!

Az Égenjáró energiáit erősíthetjük, ha ma kicsit bátrabbá válunk. „Merjünk” ma új utakat kipróbálni, eltérni a megszokottól, kilépni a komfort zónánkból! Leljük örömünket a „kitárult Világban” és álljunk ellent a visszahúzódás vágyának. Teremtsünk egyensúlyt a kifelé és a befelé között. Itt a Nyár, „haverok, buli Fanta” életérzés, ugyanakkor a Szél hullám miatt megnőtt az igény az önismeretre, a mélység felé növekedésre is. Így a tűző nap elől a déli órákban vessük be magunkat egy hűvös szobába és adjuk meg magunknak a vágyott minőségi időt és meditáljunk, kapcsolódjunk össze szellemi vezetőnkkel.

Júliusban egy teljesen új ciklus veszi kezdetét, mely 13 évnek a fő vezérfonala a Fehér Varázsló minősége lesz!
Rendeld meg most a következő év, támogató kristály karkötőjét!
Jelentkezni
majaharmonia@gmail.com email címen!

Kép1

Mantra:
Szentelek, hogy felderítsek
Egyetemessé téve az éberséget
Lepecsételem a tér kimenetét
Az együttműködés kristályos tónusával
Engem az életerő ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Fedezd fel, oszd meg és fejezd ki a tudást/bölcsességet nyitottan és szeretettel.

Mudra:
Karjaidat tartsd oldalt a törzsed mellett kissé felfelé emelve; emeld fel karjaidat fejed fölé, a tenyerek legyenek egymástól néhány centi távolságra, így formálod meg a pilléreket; ezután a fejtől a szívig mozgasd fel és le a karokat, mintha egy energiaoszlop képződne benned és belőled.

Meditáció:
„Zúgó harang vagyok. Ha egyszer megkongattak, nem hallgathatok. Ragyogja be a szeretet fénye, ami én magam vagyok, mindazoknak az életét, akiket megérintek, és tartson örökké a javak betakarítása.”

Megerősítés:
„A láthatatlan templom pillére vagyok, mely a mennyországot hozza le a Földre.”

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.