KIN 223* Kék Lunáris Éjszaka* 06.05

wind 3A Szél hullám második napján az Éjszaka minősége látogat el hozzánk, mely az álmok tudatalatti világába kalauzol el bennünket. A Lunáris tónussal ma felmerülhetnek a kétségek célkitűzésünkkel utunkkal kapcsolatban, mely az Éjszaka mélységének köszönhetően könnyedén szorongásba, félelembe csaphatnak át. Ne engedjünk eme késztetésnek! Engedjük el az önbíráskodást, a kifogások generálását, hogy megláthassuk a mögöttes okokat.

A Lunáris tónusnak köszönhetően ma megtapasztalhatjuk a végleteket, előfordulhat, (sőt) hogy elbizonytalanodunk dolgainkban. Törekedjünk hát megtalálni az egészséges egyensúlyt, hozzuk összhangba a két végpontot. A mai nap vezető ereje a Kék Sas, mely emlékeztet rá, hogy néha el kell távolodni egy adott szituációtól, hogy az értelmet nyerhessen. Ez különösen igaz az Éjszaka napjaira, amikor is a félelem a szorongás beránthat magával, letérítve a kitűzött útról. Tudatosítsuk, hogy ezen belső félelmeket legtöbbször mi magunk generáljuk „önvédelemből”. Az okok között előfordulhat, régi rossz tapasztalat, belénk nevelt minta, gyermekkori sérülés is. Mégis a dolgok, lehetőségek mindig akkor bukkannak újra elő, amikor készen állunk rájuk. Akár hiszünk ebben, akár nem, ma már nem azok vagyunk kik tegnap voltunk. Sem fizikailag, sem lelkileg, sem tudatosan, hisz immáron gazdagabbak lettünk a tegnapi tapasztalattal. Az Életünk folyamatos változás, mi magunk vagyunk azok akik alakítjuk. Hogy döntesz ma? Hagyod az átmeneti és többnyire csak a fejünkben létező félelmek miatt elvesztegetni ezt a mai napot, vagy mersz szembenézni vele, hogy feltárhasd a benned rejlő lehetőségeket?

Ma adjunk teret és időt önmagunk számára az elmélyülésre, a visszavonulásra, azonban ezt használjuk is ki proaktívan. Fedezzük fel az aggályaink mögött rejlő ajándékokat, hogy tovább léphessünk. Tudatosítsuk, hogy ezek a tudattalanban futó programokat, irányítanak minket, és alkotják cselekedeteink nagy százalékát. Itt az idő, hogy felismerjük korlátjainkat, hogy elengedhessük őket! Beszéljünk róluk nyíltan valakivel, aki meghallgat, aki nem ítél el, vagy akár ragadjunk tollat és papírt és vessük mindezt papírra. A lényeg, hogy megfogalmazódjon a kétely, hogy ezeket a Fénybe emelhessük, és így felszabadíthassuk magunkat ez alól a nyomasztó teher alól.

Júliusban egy teljesen új ciklus veszi kezdetét, mely 13 évnek a fő vezérfonala a Fehér Varázsló minősége lesz!
Rendeld meg most a következő év, támogató kristály karkötőjét!
Jelentkezni: 
majaharmonia@gmail.com email címen!
20190415_221914

Mantra: 
Polarizálok, hogy álmodjak,
Stabilizálva az intuíciót.
Lepecsételem a bőség bevitelét,
A kihívás lunáris tónusával.
Engem a vízió ereje vezet utamon.

  1. Tónus:
    Vedd észre a korlátokat, hogy átöleld őket, és túljuss rajtuk.

Mudra: 
Csukott szemmel a kezek deréktájban összeérnek, tenyérrel felfelé, előrehajlás; ezután felemelkedés, az alkart keresztezve a mellkason

Meditáció: 
„Én vagyok a sötétség Fénye és a Nyugalom tánca”

Megerősítés: 
„Mélyen belülre zarándokolok, önmagam szentélyébe, hogy összegyűjtsem az ott reám váró ajándékokat.”

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.