KIN 215* Kék Rezonáns Sas* 05.28

sasA Kék Rezonáns Sassal ma elérkezett a töltekezés ideje. Adjunk magunknak ma időt és teret arra, hogy megpihenjünk, hogy átgondoljuk az eddigi eseményeket és ha szükséges újratervezzünk.

A Hold Hullámvarázs 7. napjánál járunk. Mint már korábban említettem, ez a 13 nap az érzelmeink megtisztításáról szól. Az elmúlt 13 évünk is a Hold Hullámvarázs fényében telt, érzelmeink át meg átszínezték életünk minden területét és ez nem minden esetben volt pozitív. Most, hogy elérkeztünk a utolsó (13; Kozmikus) Maja Hold évünkhöz, megérett az idő arra, hogy megbékéljünk az elmúlt évek eseményeivel és tovább lépjünk. A júliusban induló Varázsló Év Hullámvarázs már egy sokkal mentálisabb időt tartogat számunkra, mely az irányítás és felelősségvállalás időszakát hozza majd el.De ne szaladjunk ennyire előre.
Ma tehát a Hullámvarázsunk 7. napjához érkeztünk. Azt hiszem elmondhatjuk, hogy ez a Hullámvarázs, most igen erőteljesen rálépett mindenki érzelmi tyúkszemére. A Sas ma arra kér, hogy engedjük szárnyalni lelkünket. Rugaszkodjunk el a jelenlegi helyzetünkből, hogy „madártávlatból” kitisztulhasson a kép. Adjuk át magunkat a szárnyalásnak és érezzük a bennünk rejlő erőt. Elérkezett az idő, hogy megerősítve hitünket, hátra hagyjuk a múlt árnyait és velük mindazt, ami visszahúz a reménytelenségbe, a tehetetlenségbe. A mai nap vezető ereje a Kék Kéz, mely mindezt támogatja, segít, hogy mindazt, amit az elmúlt napokban elkezdtünk, azt ma véghez is vigyük! Használjuk ki a Sas adottságát és ne vonódjunk bele érzelmileg, csupán egy távoli megfigyelőként, mintegy kisfilmet nézzünk végig. Lássuk meg azokat a mintákat, régi berögzült hitrendszereket, melyek mindezt mozgatták és most engedjük el őket. Ismerjük fel és el, hogy mindeddig velük és így éltünk együtt. Köszönjük meg nekik a tanítást, gondoljunk rájuk hálás szívvel, hogy immáron útjukra bocsáthassuk őket.

Emlékezzünk kitűzött céljainkra és lépésről lépésre kezdjünk neki a megvalósításának. Még mindig nincs késő! Ahogy teret engedünk neki, a Mindenség kipótolja erőfeszítésünket. De ehhez az kell, hogy tisztán lássunk és valóban elengedjünk! Bízzunk előérzeteinkben és engedjük, hogy ez irányítsa cselekedeteinket. Higgyünk álmainkban és Önmagunkban! Ha céljaink szolgálják a nagyobb Mintát, ma megkapunk minden lehetséges segítséget ahhoz, hogy mindezt be is teljesítsük!

MÁR CSAK 3 NAPIG TART AZ AKCIÓK:

Jelentkeznimajaharmonia@gmail.com email címen!

Mantra:
Levezetek, hogy teremtsek
Inspirálva az elmét
Lepecsételem a látomás kimenetét
Az összhang rezonáns tónusával
Engem a beteljesülés ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Hangolódj össze a Forrással; inspiráld önmagad, másokat és kreatív projekteket.

Mudra:
A kezek kelyhet formálnak szívtájékon, azután felemelkednek szemmagasságba, majd oldalirányba, mintha sasként felszállni készülnél.
A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció:
Érezd az erőt, ahogy hatalmas szárnyaimmal közelebb húzlak. Kövess az egy szívhez a kristályos középpontba.

Megerősítés:
Reményekkel és látomásokkal telve táncolok és énekelek itt és most az egy szívhez.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.