KIN 213* Vörös Felhangos Égenjáró* 05.26

ae02e1e9175850521103961ffd60843dA Felhangos Égenjáró ma kíváncsiságával és felfedezési vágyával beindítja a Hullámvarázs cselekvési fázisát. A Felhangos tónus biztosítja mindehhez a bátorságot és magabiztosságot, arra ösztönözve bennünket, hogy foglaljuk össze az eddig tanultakat, adjuk hozzá a felfedezett új és meglévő képességeinket, hogy bátran nyithassunk a változás felé.

A Hold hullámvarázsban megjelenő Égenjáró különös fordulópontot hoz életünkbe. Mindkét jegy a határainkról szól. Míg a Hold az érzelmi határainkat óvja, az Égenjáró a személyiségünk határait, feszegeti, arra ösztönözve, hogy hátrahagyva a „biztonságost”, lépjünk egy nagyot az ÚJ felé. Mindenképp egy nézőpontváltás, egy felismerés következik ma be, a kérdés csupán az, hogy ezzel mit fogunk kezdeni.
Az elmúlt napok eseményeit számba véve, vizsgáljuk meg, összegezzük milyen erőforrásokkal rendelkezünk és hogyan használhatjuk ezeket fel a tovább lépéshez. A Felhangos tónus a Lélekcsillagunkhoz vezérel ma bennünket, hogy ott horgonyt vetve, stabilak tudjunk maradni de mégis élvezhessük a Hold ringatását. Tudatosítsuk önmagunkban értékeinket és ne kívülről várjuk a visszajelzéseket. Figyeljük meg, hogy azok az érzelmek melyek bennünket most körül-vesznek, honnan eredhetnek és hogy valóban ezek határoznak-e meg bennünket? Az Égenjáró segít, hogy felkutassuk érzelmeinket, hogy felderíthessük, melyek azok a régi tapasztalások, sebek, amelyek újra és újra előhozzák belőlünk ezeket az érzéseket. Minden régi sérülés blokkot képez bennünk, melyekre minden hasonló szituáció újra emlékeztet. Hagyjuk, hogy a Hold elmoshassa ezeket a blokkokat, hogy a hegekre gyógyír kerülhessen és tovább léphessünk!

MÁJUSI AKCIÓK:

planetáris kutya_karkoto

Kép1

Jelentkeznimajaharmonia@gmail.com email címen!

Mantra:
Megerősítek, hogy felderítsek
Irányítva az éberséget
Lepecsételem a tér kimenetét
A sugárzás felhangos tónusával
Engem a születés ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Gyűjts össze belső és külső erőforrásokat, hogy megerősítsd magadat és másokat.

Mudra:
Karjaidat tartsd oldalt a törzsed mellett kissé felfelé emelve; emeld fel karjaidat fejed fölé, a tenyerek legyenek egymástól néhány centi távolságra, így formálod meg a pilléreket; ezután a fejtől a szívig mozgasd fel és le a karokat, mintha egy energiaoszlop képződne benned és belőled.
A Mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a http://www.youtube.com oldalon.

Meditáció:
“Zúgó harang vagyok. Ha egyszer megkongattak, nem hallgathatok. Ragyogja be a szeretet fénye, ami én magam vagyok, mindazoknak az életét, akiket megérintek, és tartson örökké a javak betakarítása.”

Megerősítés:
“A láthatatlan templom pillére vagyok, mely a mennyországot hozza le a Földre.”

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.