Kin 202* Fehér Rezonáns Szél* 05.15

wind 3A Szél energiáival ma felerősödik a Szellemi kommunikációt életünkben, így kezdetét veheti a Harcos hullámvarázs aktív cselekvő időszaka. A Rezonáns tónussal együtt a Szél ma arra sarkall, hogy vizsgáljuk felül hitrendszerünket, és mindazt, aminek életünk során hitelt és energiát adtunk, hogy elengedhessük azt, ami már idejétmúlt.

A Szél, az Isteni, a tiszta kommunikáció minősége, mely csak tökéletes nyugalomban érhet el hozzánk. Éppen ezért, teremtsünk ma időt és teret arra, hogy elcsendesedve rendezzük gondolatainkat. Hangoljuk össze szívünk és elménk húrjait, hogy belső hangunk eljusson hozzánk és irányt mutathasson. Ehhez nyújt ma segítséget a Rezonáns Szél. Egyszerű lélegzetvétellel, térjünk vissza a jelen pillanatba, legyünk egyszerre nyitottak és éberek. Csakis így érhet el hozzánk a Szellemi inspiráció, mely felfedi előttünk a következő állomást. Helyezkedjünk a külső szemlélő nézőpontjába és tudatosan figyeljük meg, hogyan kommunikálunk környezetünkkel és önmagunkkal. Fontos az egyenes és őszinte beszéd, ami viszont szintén nem mellékes, az a „Hogyan”! Ma erre fókuszáljunk. Figyeljünk a hangsúlyra és válogassuk meg szavainkat. A mai nap támogatást nyújt régóta tisztázatlan, vagy félreértett szituációk rendezéséhez, azonban ha nem figyelünk a tökéletes félreértések napjává is válhat!

A Szél energiáit elősegíthetjük azzal ha elcsendesedünk és befelé fordulunk. Meditációban kapcsolódjunk össze a forrással, ezt megtehetjük egy egyszerű légzés technikával: Képzeljük el, hogy testünket egy 8-as veszi körül, melynek az alja a gerinc aljánál, a teteje pedig a korona csakránknál helyezkedik el. A nyolcas keresztezése éppen a Szívcsakránkon halad át. Légzés közben összpontosítsunk a nyolcas körvonalára, mintegy vezessük légzésünkkel. Figyeljünk meg az Energia áramlását. Érezzük, ahogy újra Egységbe kerülünk és feltöltődünk energiával!

MÁJUSI AKCIÓK:

Jelentkeznimajaharmonia@gmail.com email címen!

Mantra:
Levezetek, hogy kommunikáljak
Ösztönözve a lélegzetet
Lepecsételem a szellem bevitelét
Az összhang rezonáns tónusával
Engem az időtlenség ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Hangolódj össze a Forrással; inspiráld önmagad, másokat és kreatív projekteket.

Mudra: 
Nyitott kezek a száj alatt, a Szellem Szelének leheletét fújod ki; azután kezeket egymás mellett fel, majd körben le, befejezésül összetéve, mint amikor imádkozol.
(A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció: 
Én vagyok a kozmikus szél megtermékenyítő ereje.

Megerősítés: 
Én vagyok a Szellem egyesült jelenléte.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.