Kin 201* Vörös Ritmikus Sárkány* 05.14

201-imix-6A mai napon a Sárkány ősanyai minősége teszi nálunk látogatását, megadva azt a támogató hátteret, melyre szükségünk van ahhoz, hogy újra letegyük voksunkat célkitűzéseink mellett. A Harcos és a Sárkány jegy kombinációja ugyanis, ma megadja mindazt a bátorságot, szerető és támogató gondoskodást, mellyel bizton célunkhoz érkezünk.

A mai nap gyengéd, mégis erőteljes energiái arra ösztönöznek, hogy merjünk megnyílni és elfogadni. Nagyon fontos feladat a bizalom kiépítése a nagyobb mintában, hogy beléphessen a Mindenség támogatása, tanítása. Teremtsünk egyensúlyt életünkben, fordítsunk ma kicsit több időt önnön igényeinkre. Másokat csak akkor tudunk támogatni, ha mi magunk is RENDben vagyunk, Egységben önmagunkkal. Fogalmazzuk meg, hogy mi az, amire vágyunk, és tudassuk is ezt környezetünkkel, hogy viszonozhassák gondoskodásunkat. Bízzunk abban, hogy a Mindenség megad számunkra mindent, amire valójában szükségünk van. Minden, ami kell, a megfelelő helyen és időben érkezik majd el hozzánk.
Ma válaszút elé kerülünk, melyben a Ritmikus tónus siet segítségünkre. A Harcos Hullámvarázsban megjelenő Sárkány, ma biztosítja a kellő bátorságot, hogy bele merjünk vágni az előttünk álló új lehetőségekbe. A döntés, mint mindig, csakis a mi kezünkben van. Úgy vélem, hogy az elmúlt (néha kemény) időszak, csakis úgy nyerhet értelmet, hogy ha véghez visszük terveinket! Ha meghátrálunk, vagy hezitálunk kétségeink miatt, akkor csakis a kudarc várhat ránk. Döntenünk kell. Persze választhatjuk azt is, hogy nem döntünk és hagyjuk, hogy a dolgok csak úgy megtörténjenek, vagy akár elmenjenek mellettünk; de ez esetben jó, ha felkészülünk és készek vagyunk szembe nézni a konzekvenciákkal, hogy majd ebből tanulhassunk.

Építsünk ki egy cselekvési tervet a következő napokra és tartsuk is magunkat hozzá. Szépen lassan haladjunk lépésről lépésre. Ne feledjük, nem kell lássuk a lépcső végét ahhoz, hogy tudjuk létezését és hogy feljuthassunk a tetejére. Higgyük benne és hamarabb felérünk, mintsem gondolnánk.

MÁJUSI AKCIÓK:

Jelentkeznimajaharmonia@gmail.com email címen!

Mantra:
Szervezek, hogy tápláljak
Kiegyenlítve a létet
Lepecsételem a születés bevitelét
Az egyenlőség ritmikus tónusával
Önmagam megkettőzött ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Szervezd az erőforrásokat és az életedet hatásosan és eredményesen.

Mudra: 
A kezek bölcsőszerűen, kényelmes helyzetben nyugszanak egymáson a has magasságában.
A Mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Megerősítés: 
„Feltétel nélkül megbízom az isteni gondviselés forrásában.”

Meditáció: 
„Misztérium őseredeti üstje, spirálisan kavargó örvény, rád fel bennem – élénkítsd fel bennem – eredendő bizalmamat szeretetedben.”

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.