Kin 196* Sárga Mágneses Harcos* 05.09

1372234763_35_ft13352_harcosRohan az idő, egy újabb Hullámvarázs veszi ma kezdetét, mely a következő 13 napban felveti a kegyelem, a bátorság, és a belső hangunkba vetett bizalom kérdéskörét. A Sárga Mágneses Harcos napja, -mely meghatározza a következő napjaink légkörét- ma bevonzza mindazon helyzeteket életünkbe, ahol nem, vagy csak kevéssé merünk felelősséget vállalni. A következő 13 napban a feladatunk, hogy visszataláljunk belső útmutatásunkhoz, belső hangunkhoz.

Mindazt, amit a Kék Éjszaka Hullámvarázs során felfedeztünk és megtanultunk utunk során, azért most felelősséget kell vállalnunk, össze kell gyúrnunk meglévő képességeinkkel, hogy valami újat hozhassunk belőle létre. Ez amolyan „Táncoló talpak” életérzés: felvállalni a felelősséget –a régi és újonnan felfedezett- képességeinkért, összehangolni szívünk és elménk szavát és ezt követni! Meg kell tanulnunk újra hinni a Szellem erejében és legfőképp Önmagunkban! Ha kétséget érzünk, tisztítsuk meg elménket, meditáljunk. Kapcsolódjunk össze Szellemi esszenciánkkal és hangoljuk össze szívünk és elménk útját. Tegyük fel önmagunknak az egyetemleges kérdést: „Ki vagyok én és mi szívem legigazabb vágya?” Ügyeljünk arra, hogy kérdéseinkre a válaszokat, ne kívülről, környezetünktől várjuk, hanem önmagunkban keressük meg! Csakis így kerülhetjük el azt, hogy Életutunkon felesleges kitérőket, kerülőket tegyünk. Bízzunk a Szellemi vezettetésben, hogy mindent megad, amire szükségünk lehet, és bízzunk belső hangunkban, érzelmeinkben, a pillanatról pillanatra történő vezettetésben.

MÁJUSI AKCIÓK:

Jelentkeznimajaharmonia@gmail.com email címen!

planetáris kutya_karkoto

Mantra:
Egyesítek, hogy kérdezzek
Vonzva a bátorságot
Lepecsételem az intelligencia kimenetét
A cél mágneses tónusával
Önmagam megkettőzött ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Kezdj új teremtést az Isteni Akarattal összhangban.

Mudra:
Karok a fej fölött „V”-t formálva a galaktikus kommunikáció befogadására; ezután ujjhegyeidet összeérintve helyezd harmadik szemedre, majd karjaidat engedd le, tenyérrel kifelé „V”-t formálva oldaladnál.
(A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a http://www.youtube.com oldalon.)

Megerősítés:
Felveszem személyi erőm botját.

Meditáció:
Transzcendens ragyogása vagyok éjszaka virágzó lótuszodnak, arannyal fénylő botod tetején.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.