Kin 188* Sárga Ritmikus Csillag* 05.01

188-lamat-6A Ritmikus tónusú Csillag, ma a Rend-re tanít és döntéshozatalt sürget. A mai nap arra kér, hogy teremtsük meg elménkben és életünkben is a harmóniát, az egyensúlyt. Tegyünk rendet elsősorban a fejünkben bocsátsunk meg és fogadjuk el Önmagunkat.

Elérkezett az Éjszaka hullámvarázs hatodik napja, immáron felmértük belső erőforrásainkat, a rendelkezésünkre álló képességeket és tisztába kerültünk a buktatókkal is. Ma elérkezett az igazság pillanata. Tanultunk-e az elmúlt napokból? Képesek vagyunk szembenézni önmagunkkal? A Csillag ma megmutatja, beragyogja az utat célunkig, amennyiben képesek vagyunk megnyílni és befogadni. Ennek feltétele az Önelfogadás. Törekedjünk ma a külső-belső harmóniára és álljunk készen arra, hogy szívünk hangját követve emlékezzünk céljainkra, és el tudjuk engedni mindazt, ami diszharmóniát, okoz. Ez lehet egy munkahely ahol folyamatosan konfliktusba kerülünk, de akár egy belső diszharmonikus érzés, például, ha azonosulunk szerepeinkkel, hogy azt hisszük mindössze ennyi, akik vagyunk: egy anya, egy férj, egy ügyvéd, egy vezető, vagy akár egy utcaseprő…. Az életben betöltött szerepeink nem határoznak meg bennünket! Erre emlékezzünk!  Tágítsuk ki tudatunkat és vizsgáljuk meg képességeinket, tehetségeinket, és hallgassunk belső intuícióinkra! Valóban csak ennyik lennénk? Ugye hogy nem! Ettől sokkal több van bennünk! Ezen szerepek fontosak életünkben, de ne azonosítsuk magukat velük. A fejlődés, a tanulás soha nem érhet véget! Mindig van hova tovább jutni. Nem csak attól halhatunk meg, hogy elmúlik az életünk, hanem attól is, ha szertefoszlanak álmaink! Merjünk nagyot álmodni és tegyünk is érte: „Célozd meg a Holdat, ha el is téveszted a csillagok között landolsz!”

„Ahogy kint úgy bent, ahogy fent, úgy lent..” Ma öltöztessük díszbe szívünket és környezetünket is egyaránt és a Csillag meghálálja mindezt. A mai nap energiáit támogathatjuk azzal is, ha környezetünkben teszünk rendet, törekedjünk itt is a „lomtalanításra”, vagy akár alkossunk valami szépet, minden apróság számít!

Amennyiben szeretnéd tudni, hogyan hathatnak a napi energiák a személyes élethelyzeteidre, hogyan tudod őket a javadra fordítani, esetleg szeretnél többet megtudni minőségeid miértjeiről (önismeret), vagy csak szereted a horoszkópokat, kérj komplex személyes elemzést.

Rendeld meg most Saját, személyre szabott, Maja karkötődet, mely támogatja belső esszenciádat!

Mantra:
Szervezek, hogy megszépítsek,
Kiegyenlítve a művészetet.
Lepecsételem az elegancia tárházát,
Az egyenlőség ritmikus tónusával.
Önmagam megkettőzött ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Szervezd az erőforrásokat és az életedet hatásosan és eredményesen.

Mudra:
Ugyanaz a pozíció, mint a Kéz-nél – a kezek O-t formálnak fülmagasságban, alkarok függőleges helyzetben; azután a karokat fel és kifelé mozdítani, elengedve az O-t az ujjak szétnyitásával.
A Mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció: 
Én vagyok a robbanás, zengő szikrák kozmikus kitörése az Isten szőnyegén.

Megerősítés:
Én vagyok a teljes jelenlét most. Én vagyok a csillagok harmóniája.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.