Kin 183* Kék Mágneses Éjszaka * 04.26

nightMost, hogy a Kutya Hullámvarázsban megtanultuk elismerni és érvényt szerezni önmagunk számára, elérkezett az idő, hogy kissé mélyebbre ássunk. Ez a 13 nap egy mélyebb Önismeretre hív bennünket, hogy felfedhesse előttünk rég eltemetett, elnyomott kincseinket. Ennek érdekében néha szembe kell néznünk belső félelmeinkkel, árnyrészeinkkel, melyekkel eddig bekorlátoztuk magunkat.

Az Éjszaka az álmok birodalmába vezet bennünket, mely a tudatalattink játszótere. Az évek során felhalmozódó összes sérelmet, félelmet, kishitűség által elnyomott képességeket itt „őrizgetjük”, melyekre még nem álltunk készen. Most, hogy a Kutya hullámvarázsban helyre billentettük önbecsülésünket, készen állunk, hogy újabb „rejtett” potenciálokat dolgozzunk meg. Ha netán nem dolgoztunk tudatosan magunkon (ami helytelen   ) akkor sem kell kétségbe esni. Mindig akkor és csupán annyi kerül a felszínre amennyivel meg tudunk birkózni. Ez a hullámvarázs arra biztat, hogy igenis foglalkozzunk félelmeinkkel, ellenérzéseinkkel és ahelyett, hogy ítéletet mondanánk felettük, próbáljuk inkább megérteni gyökér-okukat, hogy így hozzájuthassunk az általuk őrzött ajándékainkhoz, a bölcsességhez! Érdemes hát papírt és tollat készíteni ágyunk mellé és lejegyzetelni minden apró részletét álmainknak, mert a következő napokban fontos üzeneteket kaphatunk a tudatalattinkból. Ébredés után próbáljunk tudatosan visszatérni álmunkba, és jegyzeteljünk le minden apró részletet. Az se baj, ha egyenlőre értelmetlen, adjunk neki teret és időt, hogy a későbbiek folyamán letisztulhasson.

Amennyiben szeretnéd tudni, hogyan hathatnak a napi energiák a személyes élethelyzeteidre, hogyan tudod őket a javadra fordítani, esetleg szeretnél többet megtudni minőségeid miértjeiről (önismeret), vagy csak szereted a horoszkópokat, kérj komplex személyes elemzést.

Rendeld meg most Saját, személyre szabott, Maja karkötődet, mely támogatja belső esszenciádat!

Mantra: 
Egyesítek, hogy álmodjak,
Vonzva az intuíciót.
Lepecsételem a bőség bevitelét,
A cél mágneses tónusával.
Önmagam megkettőzött ereje vezet utamon.

  1. Tónus:
    Kezdj új teremtést az Isteni Akarattal összhangban.

Mudra: 
Csukott szemmel a kezek deréktájban összeérnek, tenyérrel felfelé, előrehajlás; ezután felemelkedés, az alkart keresztezve a mellkason.
(A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció: 
Én vagyok a sötétség Fénye és a Nyugalom tánca.

Megerősítés: 
Mélyen belülre zarándokolok, önmagam szentélyébe, hogy összegyűjtsem az ott reám váró ajándékokat.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.