Kin 159* Kék Elektromos Vihar* 04.02

illusion-of-timeAz elmúlt két nap eseményeiből ma az Elektromos Vihar átalakító energiái nyújtanak kiutat. Engedjük el a ragaszkodásunkat és adjunk teret az újjászületésnek. A rohanó és pörgős kilencedik hónapunk végét járjuk és már érezhető a 10-es, a kiteljesedés hónapjának nyugodtabb energiája.

Ma a Vihar még egyszer felpörgeti, mondhatni csúcsra járatja érzelmeinket azáltal, hogy átsöpör a mai napunkon, magával ragadva mindazt, amit „kilazult” az utóbbi időben. Mindezt tovább fokozza az a tény, hogy a mai nap vezető ereje a Kék Éjszaka. Ugyanakkor éppen Ő lesz az, aki segít kiemelni bennünket a jelenlegi helyzetünkből. Vizsgáljuk meg, hogy a felmerülő érzelmek, félelmek vajon mi célt szolgálnak, és miből táplálkoznak. A kiváltó okok felismerésével, gyakran már csírájában elfojthatjuk az érzés elhatalmasodását. Tudatosan engedjük el félelmeinket, kételyeinket és bízzuk a Mindenség erejére magunkat.  Ne álljunk ellen, hisz tudjuk, hogy a feszültség ellenállásunkkal csak tovább növekszik. A Föld hullámvarázsban megjelenő Vihar minősége ma alázatra és stabilitásra tanít bennünket. Ha jól használjuk ezt a két erőforrást, nap végére felszabadulhatunk az elmúlt időszak terheitől és végre tisztán láthatjuk az arany középutat, a megoldást célunk eléréséhez.

Egy kemény időszak cseng most le, tartsunk ki elhatározásunk mellett, összpontosítsunk és legyünk türelmesek. A mai nap energiáit meditációval támogathatjuk. Tegyünk egy belső utazást Lelkünk mélységeibe, nézzünk szembe árnyrészeinkkel, hogy összegyűjthessük az ott ránk váró ajándékokat. Ugye hogy nem is annyira félelmetes?

Amennyiben szeretnéd tudni, hogyan hathatnak a napi energiák a személyes élethelyzeteidre, hogyan tudod őket a javadra fordítani, esetleg szeretnél többet megtudni minőségeid miértjeiről (önismeret), vagy csak szereted a horoszkópokat, kérj komplex személyes elemzést.

Rendeld meg most Saját, személyre szabott, Maja karkötődet, mely támogatja belső esszenciádat!

kristályos vihar Kin 259

Mantra:
Aktiválok, hogy katalizáljak
Megkötve az energiát
Lepecsételem az öngerjesztés mátrixát
A szolgálat elektromos tónusával
Engem a bőség ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Szolgálj; légy nyitott minden lehetőségre; légy a megoldás része.

Mudra: 
Tedd össze kezedet a szívednél, mintha imádkoznál, ujjaidat kapcsold egymásba; majd erőteljes mozdulattal emeld karjaidat a fejed fölé, robbanásszerűen szétnyitva kezeidet, miközben egyfajta megtisztulást jelző hangot hallatsz.

Megerősítés: 
Megtisztítom és átalakítom magam. Lángra lobbantom fénytestem, meggyógyítva minden elszakadást.

Meditáció: 
Lépj az örvénylő fátylak véges tánca mögött felsejlő eksztázis hullámába. Felsőbb Éned darabjai összegyűlnek, hazafelé tartanak. Leplezetlenül emelkedj fel. Vár a messzeség.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.