Kin 157* Vörös Mágneses Föld* 03.31

planetary-alignment-vörös földAhogy már megszoktuk a Mágneses tónussal egy új ciklus indul, új feladatokkal, új kihívásokkal. Mondanám, hogy „megint hétfő”, de a mi kultúránkban sajnos ennek a napnak igen rossz a megítélése (lehet ebben Garfield is hibás…). Pedig ha jobban belegondolunk, a hét (a ciklus) első napja mindig magában hordozza (csakúgy mint a Mágneses tónus is) az új kezdet, új izgalom, új tűz ébredését is. Minden Mágneses tónusú napon felmerülnek különböző, új kérdések az életünkben, melyek szorosan kapcsolódnak az adott nap szoláris jegyéhez is. Ez a mai a Vörös Föld, mely végig kíséri a következős 13 napunkat.

Tehát Vörös Föld hullámvarázs. Ma szinte mágnesként ( :o) ) vonzzuk be azon témákat, melyeket a Föld hullámvarázsban meg kell dolgozzunk. Ez a merítés nagy esély-jel az elmúlt időszakban felszínre került eseményekből, képességekből, lehetőségekből fog kikerülni, hisz a Tzolkin egy meghatározott rend alapján halad. Amit az elmúlt időszak megmozgatott – Majom hullám nézőpont váltása miatt felismert, a Mag hullámban kidolgozott „kicsíráztatott”,  –  azt most termékeny táptalajba ültethetjük (Vörös Föld), szeretettel gondozhatjuk (Fehér Kutya hullámvarázs), néha kigyomláljuk a gazt (Kék Éjszaka Hullámvarázs), hogy aztán megcsodálhassuk azt felemelő végeredményt, mely új lehetőségeket, új utat teremt (Sárga Harcos Hullámvarázs).
De ne szaladjunk ennyire előre. A Föld minősége a szinkronicitás elvét követi, tehát ne lepődjünk meg, ha váratlan események, fordulatok merülnek fel életünkben, melyeknek még nem láthatjuk okát. Mint azt már mondtam mindennek helye és ritmusa van a Tzolkinban. Minden okkal történik benne és ez összhangban van a mi egyéni születési ciklusunkkal (születési energiáinkkal). Minden akkor és olyan formán lép be életünkbe, ahogyan és amikor arra mi készen állunk. Ne feledjük, hogy ha egy fejlődési kört (Hullámvarázsban felmerült problémát) már „megfejlődtünk” az nem jelenti azt, hogy nem tér vissza. Sőt! Mindig kicsit halmozottabban, egy másik oldalról megvilágítva de visszatér addig, míg már nem elnyomni, hanem feldolgozni akarjuk. Hagyjuk el hát a halogatást és lépjünk a tettek mezejére! Ha a mai nap folyamán Dejavű érzésünk van, az nem véletlen! Mindenesetre, ne vonjunk le messze menő következtetéseket! Hagyjuk hogy az események maguktól felfedjék érkezésük okát.

A következő 13 nap szava: JELENLÉT! Engedjük el a múlt eseményeit és a jövő félelmeit, de még a vágyait is! A Föld hullám feladata, hogy a mai események gyökérokait felismerve határozzuk meg egy célt, de ezután engedjük is el. Ne ez legyen a húzóerő. Nem kell, hogy lássuk a hegy tetejét ahhoz, hogy tudjuk, van vége. Most az úton van a hangsúly, erre fókuszáljunk! Engedjük, hogy a napok eseményei vezessék lépteinket, mert lehet, hogy a széles szerpentin helyett, egy meredekebb ösvényre vezet, de bízzunk a belső hangunkban! Az lesz a helyes út! A hullámunk az év 9. Égenjáró felfedező hónapjában indul és a kiteljesedés 10. hónapjában, a Sárkány, gondoskodó égisze alatt ér véget. Megéri hát kitartani. Legyünk jelen és ismerjük fel az Itt és Most szépségét, vezettetését.

Amennyiben szeretnéd tudni, hogyan hathatnak a napi energiák a személyes élethelyzeteidre, hogyan tudod őket a javadra fordítani, esetleg szeretnél többet megtudni minőségeid miértjeiről (önismeret), vagy csak szereted a horoszkópokat, kérj komplex személyes elemzést.

Rendeld meg most Saját, személyre szabott, Maja karkötődet, mely támogatja belső esszenciádat!

Mantra:
Egyesítek, hogy fejlődjek
Vonzva az egyidejűséget
Lepecsételem a navigáció mátrixát
A cél mágneses tónusával
Önmagam megkettőzött ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Kezdj új teremtést az Isteni Akarattal összhangban.

Mudra:
Mindkét kéz ujjai a hüvelykujjal háromszöget alkotnak, az alsóbb csakráktól indulva a koronacsakráig mozognak, majd vissza a szívcsakrához (ismételd háromszor).
A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció:
Szent unis mundi ajándéka, kentaurszem, ouroboros szent csomója, ötödikek köre, egészülj ki bennem.

Megerősítés:
Összhangban vagyok középpontommal, a Föld-erők összhangban vannak a kozmikus erővel.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.