Kin 140* Sárga Planetáris Nap* 03.14* MAG nap

sun cherrytreeCsodálatos napra ébredünk ma reggel!  Ma a Planetáris Nap minőségével véget ér a MAG napok sora, új, kiteljesült énünk ma megszületik és arra kér vállaljunk érte felelősséget. Mindaz amiért eddig dolgoztunk és küzdöttünk, az ma értelmet nyer.

A mai nap kicsit olyan, mint amikor egy festmény elkészül és az alkotó hátra lép, hogy megcsodálja. Persze közelről látszódhatnak az esetleges egyenletlenségek, az apró ecset hibák, de egy lépéssel hátrálva egy csodálatos egészet alkot mindez. A Sárga Nap arra kér, hogy összekapcsolódva a kiindulási céllal, vállaljuk fel „egyenletlenségeinket”, ismerjük el létüket, hisz hozzá tartoznak és általuk válik tökéletessé, a mi „festményünk”! A Majom hullámban megjelenő Nap, a siker és beérés napja. Az elmúlt 35 napban gyökeres változások álltak be mindenki életében, olyan minőségek, lehetőségek bukkantak fel életünkben, melyekre immáron megérettünk, melyekkel dolgoznunk kell/kellett. A nagyja már hátra van, de még közel sincs vége! Holnaptól 5 nap szusszanásnyi időt kapunk a feltöltődésre, erő-gyűjtésre, hogy a levezető 10 GAP napot sikerrel végig vigyük.
A Majom hullámvarázs kiteljesedése miatt, ma előfordulhat, hogy kételkedni kezdünk Önnön Fényünkben, de eltúlzott esetben épp a ló másik oldalára is áteshetünk és túlbecsülhetjük magunkat. Használjuk a mai nap vezető erejét a Sárga Csillagot, és teremtsünk harmóniát a kint és bent között. A kiindulási célkitűzéseink fényében ma tegyük helyükre a dolgokat mind a fejünkben, mind környezetünkben. Fizikai szinten ez megvalósulhat egy rendrakásban, egy csinosabb öltözködésben is. De ahogy a MAG napok alatt hozzászokhattunk a belső munka lesz inkább a jelentősebb. Figyeljünk meg, hogyan viszonyulunk önmagunkhoz, belső értékeinkhez. Lássunk reálisan, ne idealizáljuk túl, de ne is becsméreljük magunkat feleslegesen. A Sárga nap arra kér, hogy bocsássunk meg önmagunknak hibáinkért, hogy a bennünk megszületett Fényt, belső ragyogást kivetíthessük környezetünkre. Ha kell, tudatosan vegyük számba értékeinket, tulajdonságainkat, melyeket fontosnak tartunk. Engedjük el az önkritikát, azt, hogy másokhoz mérjük magunkat. Gyakoroljuk az elfogadást és a türelmet mind önmagunkkal szembe, mind környezetünk felé. Vagyok, aki vagyok! A mai napra lehetne ez a mantránk: „Önmagam vagyok! Önmagam Maradok! Én, én vagyok, Te, te vagy!”
Legyen csodás a Nap-od!

TZOLKIN AKCIÓ:  Március 29-ig tart a TZOLKIN legintenzívebb időszaka. Tegyél tudatos fejlődésedért! Ismerd meg személyes energiáidat, a benned rejlő lehetőségeidet. 
Tudd meg, hogyan hathatnak a napi energiák a személyes élethelyzeteidre, hogyan tudod őket a javadra fordítani!
Március 29-ig kérj komplex személyes elemzést most csak 5000 FT-ért!

Mantra:
Tökéletesítek, hogy megvilágítsak
Előállítva az életet
Lepecsételem az egyetemes tűz mátrixát
A megnyilvánulás planetáris tónusával
Engem az elegancia ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Teljesítsd be és manifesztáld tökéletesen, igazsággal és hálával.

Mudra: 
Tenyereidet fordítsd magad felé szemmagasságban, egymástól vállszélességben, amíg karod el nem kezd bizseregni; azután forgasd kifelé a tenyered, kitárt karokkal sugározva szét a nap-tudatot.
A Mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Megerősítés: 
„A fény gyermeke vagyok, azon isteni gyermek hatalmával és áttetszőségével felruházva, mellyel azonosítom létezésem.”

Meditáció: 
„Ugyanaz az arany madár lakozik az emberi szívben, mint a Napban.”

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.