Kin 133* Vörös Elektromos Égenjáró* 03.07* MAG nap

Helga Brunner * www.shamaya.at * Kin 133Elérkeztünk a 9. Maja Holdhónaphoz, melyet a Vörös Elektromos Égenjáró kódol. Ebben a hónapban nagy előre lépéseket tehetünk életünkben, fejlődésünkben. Nem csupán, mert a mai MAG nap ereje határozza meg a hónapunkat, hanem mert még 18 napnyi MAG és GAP napot is kapunk ehhez a szenvedélyes és cselekvő hónaphoz!

Az Elektromos tónusú Égenjáró minőség a felfedezés izgalmára, ugyanakkor az egyensúly megtartására szólít fel. Meg kell találjuk az arany középutat, a passzív és aktív énünk között. Előfordulhat, hogy nagyon vágyunk visszahúzódni csendes magányunkban, de ahogy ott leszünk, máris mennénk, mert hajt a kíváncsiság a társaság utáni vágy. Ezt úgy tudjuk kiküszöbölni, hogy ha a visszavonulásunkban is aktívan és tevékenyen részt veszünk – például fejlesszük tudatunkat meditációval, vagy olvasással- ahelyett, hogy a múlton rágódnánk és/vagy a sebeinket nyalogatnánk.
Az Égenjáró mindemellett erősen feszegetni fogja személyes határainkat is, hogy vajon meddig vagyunk hajlandóak elmenni ezen új felismerések mentén? Vajon ki merünk lépni a komfort zónánkból azért, hogy valami új minőség, új lehetőség beléphessen életünkbe, vagy teret engedve belső félelmeinknek, inkább maradunk külső szemlélői az eseményeknek? Használjuk ki a mai nap nyújtotta lehetőséget arra, hogy megálljunk picit és feltöltekezzünk az Égenjáró nyújtotta erővel és kitartással. Használjuk ki a mai –és a hónap- vezető erejét, a Vörös Földet, hogy a jelenre tudjunk fókuszálni. Lássuk meg a mögöttes összefüggéseket, de ne agyaljuk túl, ne vonjunk le azonnal messze menő következtetéseket. Tudatosítsuk, hogy belső várunkba bármikor visszatérhetünk feltöltődni, itt biztonságra lelhetünk. Váljunk nyitottá a beérkező energiákra és a velük érkező ötletekre, gondolatokra. Vegyük számba a rendelkezésre álló lehetőségeinket és hozzuk ki belőlük a tőlünk telhető legjobbat. Cselekedjünk szenvedélyesen, lelkesen és sürgősen. Ez a hónap mottója.

Rendeld meg most Saját, személyre szabott, Maja karkötődet, mely támogatja belső esszenciádat! 2019-03-02 15.46.20

TZOLKIN AKCIÓ:  Március 29-ig tart a TZOLKIN legintenzívebb időszaka. Tegyél tudatos fejlődésedért! Ismerd meg személyes energiáidat, a benned rejlő lehetőségeidet. 
Tudd meg, hogyan hathatnak a napi energiák a személyes élethelyzeteidre, hogyan tudod őket a javadra fordítani!
Március 29-ig kérj komplex személyes elemzést most csak 5000 FT-ért!

Mantra:
Aktiválok, hogy felderítsek
Megkötve az éberséget
Lepecsételem a tér kimenetét
A szolgálat elektromos tónusával
Engem a navigáció ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Szolgálj; légy nyitott minden lehetőségre; légy a megoldás része.

Mudra: 
Karjaidat tartsd oldalt a törzsed mellett kissé felfelé emelve; emeld fel karjaidat fejed fölé, a tenyerek legyenek egymástól néhány centi távolságra, így formálod meg a pilléreket; ezután a fejtől a szívig mozgasd fel és le a karokat, mintha egy energiaoszlop képződne benned és belőled.
A Mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció: 
„Zúgó harang vagyok. Ha egyszer megkongattak, nem hallgathatok. Ragyogja be a szeretet fénye, ami én magam vagyok, mindazoknak az életét, akiket megérintek, és tartson örökké a javak betakarítása.”

Megerősítés: 
„A láthatatlan templom pillére vagyok, mely a mennyországot hozza le a Földre.”

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.