Kin 131* Kék Mágneses Majom* 03.05* MAG nap

MajomA mai MAG nappal egy új Hullámvarázs veszi kezdetét, mely a Belső gyermekünket fogja aktiválni, gyógyítani. A Majom képviseli a gyermeket, aki örökké a nyitott szívű bölcsesség, ártatlanság, bizalom, egyszerűség és boldog csodálkozás állapotában van. Ez által képessé válunk rálátni jelenlegi helyzetünkre egy teljesen más szemszögből, így hozva jobb megértést és talán (ha elfogadjuk) egy jobb utat.

A legutóbbi a Tükör hullámvarázsában megtanultuk, hogy nem minden az aminek látszik és néha -ok, a legtöbbször,- bizony a tükör mögé kell lessünk a jobb megértés érdekében. Nos a Majom sem mindig annyira ártatlan… A következő 13 napban a legjobban tesszük, ha felkészülünk minden eshetőségre és nem tervezünk semmi komolyat. Ugyanis a belső ártatlan gyermekünk, bármikor átváltozhat egy komisz kisfiúvá/kislánnyá. Ezáltal figyelmeztet bennünket arra, ha esetleg már túl komolyan, túl mereven, netán túlontúl ragaszkodóan állunk hozzá életünk valamely aspektusához. Ennek gyökéroka legtöbbször gyermekkorban alakulhatott ki, akár még a legjobb szándékkal is, de belénk táplált, belénk nevelt korlátjainkat most levethetjük magunkról, a könnyebb előrejutás, a könnyedebb élet érdekében. Már tisztán érezhető a következő hónap noszogatása, ugyanis két nap múlva átlépünk a 9. a Vörös Elektromos Égenjáró hónapjába. Innentől felgyorsulnak az (Év témáiban is az) események, hajt a kíváncsiság és a beteljesedé utáni vágy. A Majom hullámvarázs támogatásával ez a váltás könnyedén megy majd. Ahogy az lenni szokott ma bevonzzuk azon témákat, területet, amelyekkel a következő 13 napban dolgunk lesz, így járjunk ma nyitott szemmel/füllel. Fontos hogy engedjük el ragaszkodásunkat és kerüljünk közelebb gyermeki énünkhöz! Hívjuk elő akár meditációban, akár cselekedeteinkkel és biztosítsuk szeretetünkről, elfogadásunkról, hogy megnyíljon és megmutathassa mindazt, amit felnőtt fejjel már nem láthatunk. Hallgassunk szavára, cselekedjünk spontán, vegyük humorral az elénk kerülő akadályokat, hogy mögé láthassunk. Ne próbáljunk túl komolyan venni most –és egyébként sem!- se önmagunkat, se életünket, mert könnyedén a Majom csintalanságának áldozatává válhatunk. Fogalmazzunk nyíltan, őszintén, ítéletmentesen. A Majom energiáit elősegíthetjük nevetéssel, mely a legjobb és legolcsóbb gyógymód, baráti találkozókkal, rugalmassággal, játékossággal.

Boldog Majom Hullámvarázst!

Rendeld meg most Saját, személyre szabott, Maja karkötődet, mely támogatja belső esszenciádat! 2019-03-02 16.15.10

TZOLKIN AKCIÓ:  Március 29-ig tart a TZOLKIN legintenzívebb időszaka. Tegyél tudatos fejlődésedért! Ismerd meg személyes energiáidat, a benned rejlő lehetőségeidet. 
Tudd meg, hogyan hathatnak a napi energiák a személyes élethelyzeteidre, hogyan tudod őket a javadra fordítani!
Március 29-ig kérj komplex személyes elemzést most csak 5000 FT-ért!

Mantra: 
Egyesítek a játék érdekében
Vonzva a káprázatot
Lepecsételem a mágia hasznosítását
A cél mágneses tónusával
Engem önmagam megkettőzött ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Kezdj új teremtést az Isteni Akarattal összhangban.

Mudra: 
Mosolyogj ártatlanul szívedre tett kezekkel; hüvelykujjaidat tedd a füleidhez, kalimpálj és integess ujjaiddal.
A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció: 
„Én vagyok a nevetésben kikristályosodó napfény.”

Megerősítés: 
„Ártatlan, nyitott szívű, áttetsző, isteni gyermek vagyok.”

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.