Kin 116* Sárga Kristályos Harcos* 02.18.

warrior zen monkA GAP napok után, most 5 napnyi pihenő időt kapunk, hogy felülvizsgálva az eddigieket, összeszedhessük gondolatainkat, megfogalmazhassuk kérdéseinket. A Kristályos tónusú Harcos minősége ma arra kér, hogy egyesítsük elménk és szívünk úját, hogy rálelhessünk arra a vékonyka kis hangra, mely egész új távlatok nyit majd meg előttünk.

A Kígyó hullámvarázs, a Galaktikus Aktiváló Portálnapok sorával, igen erőteljes kapukat nyitott meg számunkra. Tanításával újra mozgásba hoztuk pangó életenergiáinkat, oldottunk blokkjainkat. Ettől a vérfrissítéstől, most új erőre kapva, megteremtettük azt a lendületet és erőt, melyre szükségünk lesz a következő 40 napban. Most használjuk fel a Harcos bátorságát és intelligenciáját és fogalmazzuk meg kérdéseinket, melyek a jövőnket illetik. Gondoljuk végig, milyen új dolgokat fedeztünk fel önmagunkban? Mely területen éreztük, hogy feloldottuk blokkjainkat és hogy azok vajon honnan eredtek? Hol szunnyad még mindig az erőnk, és hol engedjük, hogy életenergiánk csökkenjen? Melyek azok a területek, ahová bátran és szenvedélyesen bele merjük magunkat engedni? Mit súgnak ösztöneink, merre haladjunk tovább? Táplálkozva a Harcos bátorságából, tudatosan nézzünk szembe ezen válaszokkal, ezáltal felszabadítva azon energiákat, melyeket eddig arra fordítottunk, hogy félelmeinket, kétségeinket elnyomjuk. Vegyük észre hogy ezen félelmek alapja hamis, csak a mi egykori „énünknek” tűntek igaznak; és azáltal hogy folyamatosan változunk, fejlődünk ezek egyre elhalványodnak, majd megszűntek. Ezzel máris megkezdjük a felkészülést a 2 nap múlva induló Fehér Tükör hullámvarázsra.

Rendeld meg most Saját, személyre szabott, Maja karkötődet, mely támogatja belső esszenciádat!

Sárga Lunáris Nap

 

Amennyiben szeretnéd tudni, hogyan hathatnak a napi energiák a személyes élethelyzeteidre, hogyan tudod őket a javadra fordítani, esetleg szeretnél többet megtudni minőségeid miértjeiről (önismeret), vagy csak szereted a horoszkópokat, kérj komplex személyes elemzést.

Mantra:
Szentelek, hogy kérdezzek,
Egyetemessé téve a bátorságot.
Lepecsételem az intelligencia kimenetét,
Az együttműködés kristályos tónusával.
Engem az elegancia ereje vezet utamon.

  1. Tónus:
    Fedezd fel, oszd meg és fejezd ki a tudást, a bölcsességet nyitottan és szeretettel.

Mudra:
Karok a fej fölött „V”-t formálva a galaktikus kommunikáció befogadására; ezután ujjhegyeidet összeérintve helyezd harmadik szemedre, majd karjaidat engedd le, tenyérrel kifelé „V”-t formálva oldaladnál.
(A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.)

Meditáció:
Transzcendens ragyogása vagyok éjszaka virágzó lótuszodnak, arannyal fénylő botod tetején.

Megerősítés:
Felveszem személyi erőm botját.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.