Kin 110* Fehér Ritmikus Kutya* 02.12* Galaktikus Aktiváló Portálnap

through-the-eyes-of-LOVEAktív, cselekvéssel és szeretettel teli nap előtt állunk. Most, hogy a tervezési fázisokon már túl vagyunk, a Ritmikus tónus immáron a célirányos cselekvést sürgeti. Mindeközben a Kutya minősége arra figyelmeztet, hogy őrizzük meg szuverenitásunkat, hogy elkerüljük a függő kapcsolódásokat. Természetesen ez nem azt jelenti, hogy egyedül kell haladjunk utunkon, csupán annyit, hogy mindenképp a saját igényeinket és a tegnap felfedezett/megerősített határainkat szem előtt tartva kell mindezt megtennünk.

Míg a Kígyó az ösztönök, a Kutya a szív útját követi, ezért a mai napon e kettőt kell egyensúlyba hozzuk, hogy a legoptimálisabb irányt kiválaszthassuk. Az 5. Galaktikus Aktiváló Portálnapon egyre jobban érezhetjük a beáramló energiák sürgetését, feszítését, mely a Kígyó hullámvarázsban elsősorban a fizikai testünkben érezhetünk, ám a mai napon az érzelmeinkre is kihat. A Kutya a szeretet, az önelfogadás és az önszeretet kérdéseit hozza magával. Ma figyeljük meg, a bennünk munkálkodó érzelmeket, mennyire vagyunk hajlamosak, illetve mely terület az, ahol már-már feladjuk magunkat a megfelelés és az odatartozás érdekében. Mennyire veszünk rész a játszmákban; érzelmi zsarolás, drámák, és a többi. Tudatosítsuk, hogy mindegy mely oldalon is állunk, ezek az érzelmek legtöbbször a bennünk rejlő hiányokról, és/vagy az önmagunk nem elfogadásából erednek. Elérkezett az idő, hogy ezen blokkokat most feloldjuk és hátra hagyjuk. Fejezzük be az önostorozást vagy a sebeink nyalogatását és kerüljünk újra közel Önmagunkhoz! Mindazt a szeretetet, amit másoktól várunk előbb mi magunknak kell megadjuk. Amit adsz, azt kapod vissza, tartja a Karma törvénye. Ahogy megtanuljuk teljes mértékben elfogadni magunkat, megszületik bennünk a Fény, melyet végre kiterjeszthetünk csoportunkra, környezetünkre.

Rendeld meg most Saját, személyre szabott, Maja karkötődet, mely támogatja belső esszenciádat!

planetáris Hold kin 49
Kin 49

Amennyiben szeretnéd tudni, hogyan hathatnak a napi energiák a személyes élethelyzeteidre, hogyan tudod őket a javadra fordítani, esetleg szeretnél többet megtudni minőségeid miértjeiről (önismeret), vagy csak szereted a horoszkópokat, kérj komplex személyes elemzést.

Mantra:
Szervezek a szeretet érdekében
Kiegyenlítve a hűséget
Lepecsételem a szív feldolgozását
Az egyenlőség ritmikus tónusával
Engem önmagam megkettőzött ereje vezet utamon
Én egy Galaktikus Aktiváló Portál vagyok, lépj be…

  1. Tónus:
    Szervezd az erőforrásokat és az életedet hatásosan és eredményesen.

Mudra: 
Bal kéz a szíven; jobb kar derékszögben tenyérrel előre, ujjak összezárva.
(A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.)

Meditáció: 
Én vagyok a hűséges nyíl, mely a sors hajnalába repül.

Megerősítés: 
Nyitott vagyok új kezdetekre. Védelmezőket és útmutatókat kapok.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.