Kin 104* Sárga Kozmikus Mag* 02.06.

kali-7Ma a tegnap a mélyben meglelt képességeinket, ajándékainkat kell a felszínre hoznunk, hogy kihozhassuk belőlük a legtöbbet. Ugyanakkor ma, hogy megleltük rejtett aranytartalékjainkat, mellyel a jövőben dolgozhatunk zárul is a Sárga Ember hullámvarázs. Most hogy már képesek vagyunk meglátni mindazt a bőséget, amit ez az időszak hozott, már nem azon kesergünk, amit hátra hagytunk. Békéljünk meg bármi is történt ez alatt a majd két hét alatt, köszönjük meg tanítását, azt, hogy átformálta elménk eddigi elavult mintáit.

Most, hogy letisztult a kép és előtűntek a jövő lehetőségei, elérkezett az idő, hogy új álmokat szőjünk! Két nap múlva hatalmas segítséget kaphatunk mindehhez. Nem mondom, hogy könnyű lesz, mert nem lesz az, viszont, ha tudatosak és eltökéltek maradunk, a szén darabunkból végül gyémánt lesz! Ne elégedjünk meg azzal a tudattal, hogy birtokoljuk a képességet és egyszer nagy dolgokat vihetnénk véghez! Bell sem elégedett meg az elmélettel, ahogy Edison sem… De maradjunk a Magyaroknál: Goldmark Péter Károly kitartásának köszönhetjük a színes televíziót, vagy Bíró Lászlónak a golyóstoll felfedezését. Ne becsüljük le képességeinket! Higgyünk Önmagunkban és a felső vezettetésben és a siker nem marad el!
Hagyjuk elmúlni a régit, élvezzük ki az „üresség” állapotát; zárjuk le mindazt, amit megtapasztaltunk. Fókuszáljunk új kincseinkre, melyet az elmúlt napokban az Ember hullámvarázs elénk tárt, és ünnepeljük meg ezen új lehetőségeket, hisz tudjuk, minden vég egyben valami új kezdete. Ez ma sem lesz másként, hisz az elmúlt napokban olyan új potenciálokra lelhettünk önmagunkban, melyeket a holnap induló Kígyó Hullámvarázs lelkesedésével és erejével tölthetünk fel. Figyeljünk ma befelé és lássuk meg, melyek azok az új magok, melyek immáron megérettek arra, hogy szerető gondoskodásunkkal ápolva, kivirágoztathassuk őket. Két nap múlva érkező 50 napos ciklus, tökéletes alkalmat biztosít mindezek kamatoztatásához. Teremtsük meg önmagunkban a belső harmóniát és pihenjünk meg egy kicsit. Kapcsolódjunk ki és készüljünk fel testileg és lelkileg is a következő hullámvarázsra.

Rendeld meg most Saját, személyre szabott, Maja karkötődet, mely támogatja belső esszenciádat!

kristályos vihar Kin 259
Kék Kristályos Vihar

Amennyiben szeretnéd tudni, hogyan hathatnak a napi energiák a személyes élethelyzeteidre, hogyan tudod őket a javadra fordítani, esetleg szeretnél többet megtudni minőségeid miértjeiről (önismeret), vagy csak szereted a horoszkópokat, kérj komplex személyes elemzést.

Mantra:
Kitartok, hogy célozzak,
Túlhaladva az öntudatot.
Lepecsételem a kivirágzás bevitelét,
A jelenlét kozmikus tónusával.
Engem az elegancia ereje vezet utamon.

  1. Tónus
    Ünnepelj; kapcsolódj össze a Forrással; ünnepeld a sikert és az életet!

Mudra: 
A tenyereket egymásra téve virágkelyhet formálsz a napfonatnál, a hasi idegközpontnál, mintha egy magot tartanál benne, majd kinyitott tenyérrel felajánlod a magot az életednek.
A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció: 
„Én vagyok a bodhi-mandala, a megmutatkozó maglehetőség.”

Megerősítés: 
„Én vagyok a termékeny táptalaj és a lehetőség öncsírázó magja.”

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.