Kin 94* Fehér Elektromos Varázsló* 01.27.

lookwithinA tegnap megtapasztalt dualitásból, ma az Elektromos Varázsló vezet ki bennünket. A mai nap feladata, hogy összehangoljuk szívünk és elménk akaratát és mindezt egy Nagyobb Igazság érdekébe ajánljuk. Mindez azt eredményezi, hogy már nem kintről, a külvilágtól várjuk a válaszokat, a megoldásokat, hanem önmagunktól! Segít felelősséget vállalni képességeinkért, a bennünk lakozó erőforrásokért.

A Sárga Ember hullámvarázsban megjelenő Varázsló arra hivatott figyelmeztetni, hogy végre vállaljunk felelősséget képességeinkért és az eddig tanultakért! Engedjük el az elismerés utáni vágyat és ne akarjunk mindent mi szabályozni, kontrollálni. Engedjük el az egyéni akaratot, hogy összekapcsolódhassunk belső Mágusunkkal, ki ez által ráterel bennünket a helyes útra. Ahhoz azonban, hogy meghalljuk ezt az értékes hangot, előbb el kell csendesedjünk és meditációban felébreszteni belső Mágusunkat. Forduljunk befelé vezettetésért és ne mástól várjuk a megoldást! Ezen üzenetek ugyanis egyénre szabottak, így csakis mi fordíthatjuk le őket. A mai nap vezető jegye a Fehér Tükör, mely segít rávilágítani azon helyzetekre ahol még mindig az ego, a személyiség szintű „kis-én” irányít; motivációja az irányítási vágy és a hatalom „édes íze”. A Varázsló segítségével azonban mindezt átformálhatjuk és a Mindenség szolgálatába ajánlhatjuk. Tudatosítsuk, hogy -mint azt már megtapasztalhattuk,- ami a nagyobb Egységet támogatja, az bennünket is csak előre vihet!

Kapcsolódjunk össze ma Lelkünkkel, és engedjük neki megláttatni mindazt az értékes képességet, mely bennük van. A Varázsló ma megtanít bennünket, hogyan lehet ezt a bennünk rejlő hatalmat felelősségteljesen használnunk. Tudatosítsuk, hogy a mindenségben Rend van és minden amire vágyunk, a kellő időben és helyen meg fog jelenni életünkben.

Rendeld meg most Saját, személyre szabott, Maja karkötődet, mely támogatja belső esszenciádat!

Kezd az ÚJ évet tiszta lappal! Tud meg milyen belső potenciálok állnak rendelkezésedre és ezeket hogyan tudod a leghasznosabban kamatoztatni! Ismerd meg jobban rejtett korlátjaidat, hogy lebonthasd őket! Tégy azért, hogy kiteljesedhess! Kérj komplex személyes elemzést.
Már csak néhány napig tart akciónk! 
Január 31-ig csak 5000 Ft.

Mantra:
Aktiválok, hogy varázsoljak
Megkötve a fogékonyságot
Lepecsételem az időtlenség kimenetét
A szolgálat elektromos tónusával
Engem a végtelenség ereje vezet utamon.

  1. Tónus:
    Szolgálj; légy nyitott minden lehetőségre; légy a megoldás része.

Mudra:
Bal kézzel formálj kelyhet a szíved alatt, amíg a jobb kezedet erőteljesen kinyújtod egyenesen a fejed fölé, majd engedd le jobb kezedet a bal kézhez, hogy a szívnél egyesülve csatlakozzanak az isteni akarathoz. (A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a http://www.youtube.com oldalon.)

Meditáció:
„Varázslók álomkabátjából szőtt szellemvitorla, repíts engem a galaktikus tengeren. Áramolj a nap áramlataival; mindig szabad vagy!”

Megerősítés:
„Szívem megismerésével természetes módon csatlakozom az Isteni Akarathoz.”

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.