Kin 88* Sárga Planetáris Csillag* 01.21* Galaktikus Aktiváló Portálnap

moon_earthMa kiteljesedik a Vihar hullámvarázs témája. A Csillag ma a Galaktikus Aktiváló Portálnapok erejével hozza el a rendet, a harmóniát és a békét. Ma megtapasztalhatjuk munkánk gyümölcsét, hisz mindaz, amivel az elmúlt napokban dolgoztunk, ma értelmet nyer.

A mai nap idézzük fel eredeti célkitűzésünket és nézzük meg mi az, ami még finomításra szorul. A hetedik hónap felénél járunk, amikor is a töltődés és az újratervezés hónapja van. Ebben a hónapban a belső munkára fókuszálunk, mielőtt a külvilágban is beindulna a cselekvés. Le kell csupaszítanunk magunkat minden felesleges tehertől, gondolattól, mely elvonja figyelmünket a célkitűzéseinkről. Mindez a Vihar hullámvarázzsal együtt tökéletes alkalmat biztosít arra, hogy figyelmünket a jelenre fókuszálva, beálljunk belső erőközpontunkba és egyenes kapcsolatba kerüljünk a Mindenség energiáival. Ma ne azon mélázzunk, mi mindent ragadott magával a Vihar, hanem fogadjuk el és ismerjük fel, hogy mennyi lehetőséget tárt elénk az elmúlt időszak. A Csillag mottója, az egyszerűség. Ne kombináljuk ma túl a dolgainkat és semmiképp ne ostorozzuk magunkat a múlt eseményeiért. Maradjunk a Jelen pillanatban. Törekedjünk megteremteni és megtartani a harmóniát úgy kívül -a környezetünkben-, mint belül a lelkünk esszenciájában. Legyünk nyitottak minden tanítás igazságára, és járjuk a saját ösvényünket. Ha mégis elakadnánk, fogalmazzuk meg a kérdést, ami foglalkoztat és hagyatkozzunk belső szellemi vezetőnkre, mely mindig megsúgja a választ. Nekünk csupán tiszta elmére van szükségünk, hogy meghallhassunk csengő hangját.

Próbáljuk meg ma reálisan látni a problémákat, konfliktusokat és ezek egyszerűsítése által lássuk meg a mögöttes okokat, melyek még elengedésre várnak. Gyűjtsük össze maradék erőnket, erősítsük meg önmagunkba vetett hitünket és egyszerűen fókuszáljunk céljainkra. Lássuk megvalósulásukat!

Rendeld meg most Saját, személyre szabott, Maja karkötődet, mely támogatja belső esszenciádat! planetáris kutya_karkoto

Kezd az ÚJ évet tiszta lappal! Tud meg milyen belső potenciálok állnak rendelkezésedre és ezeket hogyan tudod a leghasznosabban kamatoztatni! Ismerd meg jobban rejtett korlátjaidat, hogy lebonthasd őket! Tégy azért, hogy kiteljesedhess! Kérj komplex személyes elemzést.
ÉV VÉGI AKCIÓ: Az elemzés ára január 31-ig csak 5000 Ft.

Mantra:
Tökéletesítek, hogy megszépítsek
Előállítva a művészetet
Lepecsételem az elegancia tárházát
A megnyilvánulás planetáris tónusával
Engem az intelligencia ereje vezet utamon
Én egy Galaktikus Aktiváló Portál Vagyok … Lépj be.

  1. Tónus:
    Teljesítsd be és manifesztáld tökéletesen, igazsággal és hálával.

Mudra:
Ugyanaz a pozíció, mint a Kéz-nél – a kezek O-t formálnak fülmagasságban, alkarok függőleges helyzetben; azután a karokat fel és kifelé mozdítani, elengedve az O-t az ujjak szétnyitásával.
A Mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció: 
„Én vagyok a robbanás, zengő szikrák kozmikus kitörése az Isten szőnyegén.”

Megerősítés:
„Én vagyok a teljes jelenlét most. Én vagyok a csillagok harmóniája.”

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.