Kin 80* Sárga Lunáris Nap* 01.13.

08d02f942e604f3556a9371bd08cec32--goddess-art-the-goddessMost hogy elcsendesedett a Vihar, bevonzva témáit, elérkezett a Nap, hogy feltételek nélküli szeretetével magához ölelje a felmerült kihívásokat és nehézségeket. Ahelyett, hogy ma azon keseregnénk, hogy milyen nehéz a sorsunk/feladatunk amit a Vihar ránk mért, vegyük észre azt, hogy ezzel a felforgató erővel mennyi terhet levett máris a vállunkról!

A Vihar ajándékát akkor tudjuk csak felismerni, ha hiszünk a Mindenség támogató erejében, hisz már régóta tudjuk, akármi is történik, az mind a Mi fejlődésünket szolgálja. A Nap ma a feltétel nélküliséget tanítja, azt, hogy tekintsünk önmagunkra és környezetünkre ítélkezés nélkül. Elfogadással, szeretettel, és bizalommal forduljunk e nap felé, mert ahhoz, hogy a hullámvarázst a javunkra fordíthassuk, bizony meg kell ismerni azt is, hogy milyen mindezek hiánya. Minél inkább küzdünk valami ellen, az annál több energiát emészt fel belőlünk, hiszen figyelmünket, erőnket az köti le, hogy harcoljunk/ragaszkodjunk/visszaszorítsuk/elnyomjuk ezen érzéseket/mintákat/gondolatokat. Ahogy a Nap újra kisüt egy vihar után, úgy tölt fel mindent és mindenkit reménnyel, melegséggel és szeretettel. Nem csupán a szépre és jóra süt le, de körül öleli a romokat is, hogy felismerjük ajándékát, a benne rejlő lehetőséget, vagy éppen azt a terhet melyet tudattalanul is éveken át cipeltünk. Akárhogy is lesz a mai nap, járjunk nyitott szemmel és elfogadással. Amikor azt írom „elfogadás”, az nem egyenlő, (sőt!) a belenyugvással! Ez csupán annyit jelent, hogy elfogadjuk a jelenlegi szituációt és ebből hozzuk ki a lehető legtöbbet!
Példa: „Oh, romokban hever az életem, megszűnt a munkahelyem! Szegény én.. sose találok munkát, hisz X.Y. is milyen régóta keres már..” Ugyanez más szemszögből: „Sokkolt, hogy bezárt a cég és ezért én már nem kellettem. Fáj és bánt engem, de nem bánom! Elengedem, hisz magamtól,  (hozott minták) biztosan nem mertem volna kilépni ebből a biztonságosnak tűnő mókuskerékből.” Ez a két mentális hozzáállás, ugyanahhoz a szituációhoz, két teljesen más szituációt fog bevonzani! Itt lép be az Ember legnagyobb ereje, a Szabad Akarat! Jogodban áll hallgatni, meghunyászkodni, beletörődni, önsajnálkozni… VAGY, kiállni magadért, felépíteni egy belső erőközpontot és onnan megújult erővel aktívan részt venni Életed újjáépítésén! TE melyiket választod?!

Rendeld meg most Saját, személyre szabott, Maja karkötődet, mely támogatja belső esszenciádat!

Kezd az ÚJ évet tiszta lappal! Tud meg milyen belső potenciálok állnak rendelkezésedre és ezeket hogyan tudod a leghasznosabban kamatoztatni! Ismerd meg jobban rejtett korlátjaidat, hogy lebonthasd őket! Tégy azért, hogy kiteljesedhess! Kérj komplex személyes elemzést.

ÉV VÉGI AKCIÓ: Január 31-ig csak 5000 Ft.

Mantra:
Polarizálok, hogy megvilágítsak,
Stabilizálva az életet
Lepecsételem az egyetemes tűz mátrixát
A kihívás lunáris tónusával
Engem a szabad akarat ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Vedd észre a korlátokat, hogy átöleld őket, és túljuss rajtuk.

Mudra:
Tenyereidet fordítsd magad felé szemmagasságban, egymástól vállszélességben, amíg karod el nem kezd bizseregni; azután forgasd kifelé a tenyered, kitárt karokkal sugározva szét a nap-tudatot.
A Mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a http://www.youtube.com oldalon.

Megerősítés:
„A fény gyermeke vagyok, azon isteni gyermek hatalmával és áttetszőségével felruházva, mellyel azonosítom létezésem.”

Meditáció:
„Ugyanaz az arany madár lakozik az emberi szívben, mint a Napban.”

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.