Kin 74* Fehér Szoláris Varázsló* 01.07.

earthAz éjszakai Újhold után, ma a Varázsló erejére lesz szükségünk, hogy elménket megtisztítsuk a káros gondolatoktól. Míg a telihold a fizikai testre és érzelmeinkre van hatással, addig az Újhold a tudatalattinkat veszi célba. Lévén nem annyira látványos mint a Telihold fázisa, hatását csak ritkán tudjuk nyakon csípni. Ennek felderítésére ma a Szoláris Varázsló teszi nálunk látogatását, hogy felhívja a figyelmet a a becsület, a személyi erő és az irányítás kérdéseire.

A Varázsló, bár magasztos energiákkal rendelkezik, egyik gyengesége (negatív aspektusban) az, hogy -manipulatív energiáival,- saját egyéni érdekeit helyezi előtérbe. Ezáltal azonban elzárja magától a mindenség támogatását. Ma előfordulhat, hogy úgy érezzük megrekedtünk, nem haladunk terveink megvalósításaival, netán még vissza-vissza kúszik egy már elengedett régi minta. Ez annak a jele, hogy megfeledkeztünk arról, hogy a nagyobb egészet nézzük. Vizsgáljuk meg, hogyan illeszthető bele a mi egyéni akaratunk a Mindenség ritmusába. Egyesítsük elménk és szívünk útját és halljuk meg hívó szavát. Bár a szoláris tónus cselekvésre sarkall, ez most leginkább belső folyamatainkra igaz, így kívülről, a fizikai szinten, ez kevésbé látványos. Most egy csendesebb, befelé forduló időszakot élünk meg. Csendesedjünk el, ha tehetjük meditáljunk és hallgassunk szívünk szavára. Tudatosan készítsük fel szívünket az elengedés folyamatára. Merjünk megnyílni a Mindenség energiáinak és sorsunkat ma az ő kezébe helyezni. Tudatosítsuk, hogy minél inkább ragaszkodunk valamihez, az annál inkább megköti energiáinkat. Hagyjuk a dolgokat ma megtörténni. Merjünk nem tudni, nem akarni, hisz tudjuk a Világmindenségben minden REND-ben van és minden elérkezik hozzánk a megfelelő időben és helyen.

Rendeld meg most Saját, személyre szabott, Maja karkötődet, mely támogatja belső esszenciádat! 20181216_072743

Kezd az ÚJ évet tiszta lappal! Tud meg milyen belső potenciálok állnak rendelkezésedre és ezeket hogyan tudod a leghasznosabban kamatoztatni! Ismerd meg jobban rejtett korlátjaidat, hogy lebonthasd őket! Tégy azért, hogy kiteljesedhess! Kérj komplex személyes elemzést.
ÉV VÉGI AKCIÓ: Január 31-ig csak 5000 Ft.

Mantra:
Lüktetek, hogy varázsoljak
Megvalósítva a befogadó készséget
Lepecsételem az időtlenség kimenetét
A szándék szoláris tónusával
Engem a hűség ereje vezet utamon

  1. Tónus
    Cselekedj szenvedélyesen, lelkesen és sürgősen.

Mudra:
Bal kézzel formálj kelyhet a szíved alatt, amíg a jobb kezedet erőteljesen kinyújtod egyenesen a fejed fölé, majd engedd le jobb kezedet a bal kézhez, hogy a szívnél egyesülve csatlakozzanak az isteni akarathoz.
A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció:
“Varázslók álomkabátjából szőtt szellemvitorla, repíts engem a galaktikus tengeren. Áramolj a nap áramlataival; mindig szabad vagy!”

Megerősítés: 
“Szívem megismerésével természetes módon csatlakozom az Isteni Akarathoz.”

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.