Kin 71* Kék Ritmikus Majom* 01.04.

Monkey Hugo YanezA Kék Ritmikus Majom a maga sajátos módján egységbe rendezi, és új megvilágításba helyezi az eddig elérteket, ezzel is elősegítve a döntéshozatalunkat. A Ritmikus tónus a békés megoldások híve, így ez ma kicsit tompítja a Majom trükkjeit, játszmáit.

Ahogy azt megszokhattuk a Majom nem válogat eszközökben, ha arról van szó, hogy eltérítsen terveinktől. A legjobban akkor cselekszünk, ha egy másik gyermeket a Belső gyermekünket hívjuk segítségük, hogy elsimítsa a konfliktusokat. A Majom napjain ne tervezzünk semmilyen komoly, vagy „felnőttes” programot, sőt legyünk nyitottak és rugalmasak az Agendánkat illetően. Akármi is történik, ne veszítsük el gyermeki ártatlanságunkat és humorunkat, mert csakis így érthetjük meg a mai nap üzenetét. Hozzuk egyensúlyba elménk és szívünk érveit és így tegyük le voksunkat célkitűzéseink mellett, vagy ha úgy látjuk jónak, igazítsuk ehhez céljainkat. A Világáthidalóban megjelenő Majom minősége ugyanakkor arra is figyelmeztet, ha életünket esetleg már túl komolyan vesszük.  Azt mondják a bölcsek, hogy „Nem a Halál a legnagyobb veszteség, hanem az, amikor úgy élsz, hogy legbelül már rég meghaltál!”. Gondoljuk végig, vajon mennyire vagyunk Életteliek? Mennyire merünk élni és játszani, vagy csupán csak Élvezni az életet? Sose szabad túlon-túl felnőni és elfelejteni játszani! Engedjük ma felszínre törni belső gyermeki énünket, játszunk, legyünk spontánok és nevessünk, míg a hasunk meg nem fájdul. Használjuk a Majom legfőbb tanítását, hisz humorral és nevetéssel minden könnyebben átvészelhető! Ha tehetjük, ma kapcsolódjunk ki; találkozzunk barátainkkal, nevessünk sokat, szórakozzunk és engedjük ki az elmúlt napokban felgyülemlett „év végi stresszt”, az összes feszültséget és régi sérelmeket!

Rendeld meg most Saját, személyre szabott, Maja karkötődet, mely támogatja belső esszenciádat! 20181216_072743

Kezd az ÚJ évet tiszta lappal! Tud meg milyen belső potenciálok állnak rendelkezésedre és ezeket hogyan tudod a leghasznosabban kamatoztatni! Ismerd meg jobban rejtett korlátjaidat, hogy lebonthasd őket! Tégy azért, hogy kiteljesedhess! Kérj komplex személyes elemzést.
ÉV VÉGI AKCIÓ: Január 31-ig csak 5000 Ft.

Mantra:
Szervezek, hogy játsszak
Kiegyenlítve a káprázatot
Lepecsételem a mágia hasznosítását
Az egyenlőség ritmikus tónusával
Önmagam megkettőzött ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Szervezd az erőforrásokat és az életedet hatásosan és eredményesen.

Mudra: 
Mosolyogj ártatlanul szívedre tett kezekkel; hüvelykujjaidat tedd a füleidhez, kalimpálj és integess ujjaiddal.
A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció: 
Én vagyok a nevetésben kikristályosodó napfény.

Megerősítés: 
Ártatlan, nyitott szívű, áttetsző, isteni gyermek vagyok.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.