Kin 51* Kék Kristályos Majom* 12.15* Galaktikus Aktiváló Portálnap

snowangelGAP erejű Majom minőségeivel lassan zárul a Sárga Nap hullámvarázsa, mely kissé feltöltötte Önértékelésünket, megtanított hogyan ragyogjunk „belülről, kifelé”!

A Majom ma segíti a búcsút és lezárást azzal, hogy felborítja a terveinket. Így mutatja meg nekünk, hogy van más út is, van más lehetőség is, mint a régi, a megszokott. Ez a nap, mindig egyfajta szemléletváltásra ösztökél, előcsalogatva gyermeki énünket, megkönnyíti a váltást, a változást. Persze mindehhez egy nagy adag nyitottságra és rugalmasságra van szükség részünkről, hisz mint tudjuk az a fa, ami nem hajlik… Lehet trükkmesterünk taktikája nem éppen a legbarátságosabb, de minden bizonnyal a leghatékonyabb. A mai napon bármi is történik, ne feledjük, hogy minden értünk van és rövid, vagy hosszú távon, de a javunkat szolgálja. Fogadjuk az eseményeket, a hirtelen változó szituációkat humorral és adjuk ma át magunkat az Élet nevű játéknak. Azáltal, hogy humorral (gyermeki ártatlansággal, nem iróniával!) tekintünk rá még a legnehezebb szituációra is, képessé válunk arra, hogy észre vegyük a kihívásban rejlő mélyebb tanításokat is! Ezzel a nyitottsággal és rugalmassággal léphetünk át a holnap után induló és az Vihar évének utolsó hullámvarázsába, melyet az Égenjáró kódol.

Élvezzük ki a mai Kék Majom napját és bolondozzunk kicsit. Menjünk hógolyózni, vagy sétáljuk egy nagyot az első ropogós hóban. Hozzuk ki a legtöbbet ebből a csodás téli napból, hisz ez a Majom legfőbb tanítása: Élj úgy mintha ez a nap lenne az utolsó: nevess, játssz, és légy boldog! „Légy hetyke, fürge, pörge” /Shakespeare: Sok hűhó semmiért/

Rendeld meg most Saját, személyre szabott, Maja karkötődet, mely támogatja belső esszenciádat!

planetáris kutya_karkoto

Kezd az ÚJ évet tiszta lappal! Tud meg milyen belső potenciálok állnak rendelkezésedre és ezeket hogyan tudod a leghasznosabban kamatoztatni! Ismerd meg jobban rejtett korlátjaidat, hogy lebonthasd őket! Tégy azért, hogy kiteljesedhess! Kérj komplex személyes elemzést.

Mantra: 
Szentelek, hogy játsszak,
Egyetemessé téve az illúziót.
Lepecsételem a mágia feldolgozását
Az együttműködés Kristályos Tónusával.
Engem a beteljesülés ereje vezet utamon.
Én egy Galaktikus Aktiváló Portál Vagyok … Lépj be.

  1. Tónus:
    Fedezd fel, oszd meg és fejezd ki a tudást, a bölcsességet nyitottan és szeretettel.

Mudra: 
Mosolyogj ártatlanul szívedre tett kezekkel; hüvelykujjaidat tedd a füleidhez, kalimpálj és integess ujjaiddal.
(A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.)

Meditáció: 
Én vagyok a nevetésben kikristályosodó napfény.

Megerősítés: 
Ártatlan, nyitott szívű, áttetsző, isteni gyermek vagyok.

Hozzászólás

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .