Kin 41* Vörös Lunáris Sárkány* 12.05.

ce05c3017b5cb6806ad1b4dddd38b323--spiritual-awakening-visionary-artA Sárkány ma felerősíti Ősanyai minőségeinket, előtérbe helyezve a biztonság és bizalom kérdésköreit. Vajon képesek vagyunk-e megadni magunknak azt a biztonságos hátteret amire fejlődésünkhöz szükségünk van? Hiszünk e ennyire Önmagunkban és a Mindenségben, hogy a Nap hullámvarázsban kiteljesedhessünk?

A Sárkány új kezdeteket indít el, felkészít bennünket arra, hogy immáron önnön igényeinket is vegyük szemügyre. Így hát nem meglepő, hogy ha a mai nap eseményei a Szolgálat egyensúlyára hívja fel figyelmünket. A Nap hullámvarázsban megjelenő Sárkány minőségeivel ma előtérbe kerülhet mások problémája, és azok segítése. Nagyon fontos, hogy tartsuk meg az egészséges egyensúlyt mások és önmagunk szolgálata között! Csak annyit tegyünk meg másokért, mellyel még önnön igényeinket, erőforrásainkat nem szipolyozzuk ki! Ne feledjük, hogy fontos megtartanunk önmagunk határait ahhoz, hogy másoknak adhassunk!  A teliholdnak köszönhetően, ma előfordulhat, hogy kissé érzékenyebben reagálhatunk dolgokra, eltúlozhatjuk a minket ért „sérelmeket”. Mindezt megelőzhetjük, ha nyíltan felvállaljuk igényeinket és ezt ki is kommunikáljuk környezetünk felé. Ha még magunknak sem merjük/tudjuk bevallani mi az, amire igazán vágyunk, hogyan várhatjuk el közvetlen környezetünktől, hogy mindezt kitalálja?

Ma kényeztessük testünk, lelkünk, egy frissítő masszázzsal, finom süteménnyel, menjünk el egy kiállításra, vagy csak adjunk magunknak 1 extra órát olvasásra, alkotásra, szórakozásra. Töltődjünk, szükségünk lesz rá, hogy újult erővel vághassunk az Új kalandba.

Üdvözöllek az Új Tzolkin-ban!
Kezd ezt a tervezgetést azzal, hogy jobban megismered a benned rejlő potenciálokat, a fejlesztendő területeket, korlátokat, hogy minél hatékonyabban haladhass tovább Fejlődési utadon! Kérj komplex személyes elemzést.

 

Mantra:
Polarizálok, hogy tápláljak.
Stabilizálva a létet
Lepecsételem a születés bevitelét
A kihívás lunáris tónusával.
Engem a tér ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Vedd észre a korlátokat, hogy átöleld őket, és túljuss rajtuk.

Mudra:
A kezek bölcsőszerűen, kényelmes helyzetben nyugszanak egymáson a has magasságában.
A Mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Megerősítés:
“Feltétel nélkül megbízom az isteni gondviselés forrásában.”

Meditáció: 
“Misztérium őseredeti üstje, spirálisan kavargó örvény, rád fel bennem – élénkítsd fel bennem – eredendő bizalmamat szeretetedben.”

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.