Kin 25* Vörös Kristályos Kígyó* 11.19.

eternal_fireLassan véget ér a Varázsló hullámvarázsa, mely a személyi erőnk felvállalásáról, az önelfogadásról és az irányítási vágy elengedéséről szólt. Azt hiszem elmondható, hogy van mit „megemésztenünk”. Az elmúlt napok eseményeinek jobb megértéséhez ma a Kristályos Kígyó siet segítségünkre, elhozva a lelkesedést és a kreativitást, hogy mindazt, amit tanultunk könnyebben beépíthessük mindennapi életünkbe.

A Kígyó képviseli az szenvedélyt, az életerőt, a testiséget; így az ösztöneinket és intuíciós képességünket is felerősíti a mai nap. Az elmúlt napok emelkedett és szellemi szintje után, ma a testtudatosságunkra kerül a hangsúly, így kerül egy másik megvilágításba a Varázsló Hullámvarázs témája. A Kígyó mindenekelőtt a rutint és a megszokást hivatott elűzni életünkből, hogy helyüket a lelkesedés és a kreativitás vehesse át. Oly régóta vagyunk már a taposómalomban, hogy el is felejtettük milyen az, amikor MEGéljük a pillanatokat életünkben ahelyett, hogy csak LEélnénk. Elfelejtünk a jelenben lenni, hogy megláthassuk azt a megannyi kis csodát, mely körülvesz. Álljon itt egy kis filmrészlet a Békés harcos útja-ból. EZ adhat csak igazi szenvedélyt és életszeretetet a mindennapoknak. A mai Kristályos tónusú napon, -a felismerések napján- vegyük észre mindazt, amit az elmúlt napok elménkből a felszínre hoztak, de nem szolgálják érdekünket. Szabaduljunk meg tőlük, ezzel is energiát szabadítva fel, hogy a lényegre fókuszálhassunk. Lássuk meg, hogy életünk mely területein vezet bennünket „robotpilótánk” és tudatosan törjünk ki ebből a bár kényelmes, de nem előre-vivő keretből.

A Kígyó energiáit ma támogathatjuk azzal, ha ma jobban odafigyelünk testünkre, „Lelkünk hordozójára”. Kényeztessük, szeretgessük, ápoljuk őt, közben legyünk nyitottak üzeneteire, visszajelzéseire.

Üdvözöllek az Új Tzolkin-ban!
Kezd ezt a tervezgetést azzal, hogy jobban megismered a benned rejlő potenciálokat, a fejlesztendő területeket, korlátokat, hogy minél hatékonyabban haladhass tovább Fejlődési utadon! Kérj komplex személyes elemzést.

Mantra:
Szentelek a túlélés érdekében
Egyetemessé téve az ösztönt
Lepecsételem az életerő tárházát
Az együttműködés kristályos tónusával
Engem a navigáció ereje vezet utamon.

  1. Tónus:
    Fedezd fel, oszd meg és fejezd ki a tudást, a bölcsességet nyitottan és szeretettel.

Mudra: 
A tenyerek a hasnál összeérnek, majd a karok kígyószerű mozgással egymásba fonódnak a csakrákon keresztül a fej tetejéig, itt a tenyerek újból összetapadnak.
A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció: 
„Én vagyok a szent tűz kovaköve és gyújtósa.”

Megerősítés: 
„Örömmel kapcsolódok rá a testemben rejtező bölcsességre és tapasztalom meg életerejét.”

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.