Kin 22* Fehér Szoláris Szél* 11.16* Galaktikus Aktiváló Portálnap

935969_origAz 5. hónap második napja a Szoláris Szél, mely összeköt bennünket a szellemi vezettetéssel, ugyanakkor kifújja az utolsó morzsákat is „fogaskerekeinkből”, hogy a holnapi Planetáris tónusú napon kiteljesedhessen mindaz, amiért az elmúlt napokban dolgoztunk.

A Maja rendszerben a Szél képviseli az igazság hangját, azt a Szellemi inspirációt, mely, a tiszta lélekkel átitatott, őszinte kommunikáción keresztül vezet utunkon. A szoláris tónusú Szél vezetője azonban a Fehér Tükör, így ma azt is észre kell hogy vegyük, ha a „mi igazságunk” csak illúzió csupán… Mai rohanó világunkban, annak ellenére, hogy a technológia fejlődésével együtt a telekommunikáció is sokkal előrehaladottabb állapotban van, teljesen háttérbe szorult a Valódi, őszinte kommunikáció. Teljesen megfeledkezünk a helyes kommunikációról, pedig ez minden kapcsolat Alfája és Omegája! Felelőtlenebbül, átgondolatlanabbul fogalmazunk, ami az instant kommunikációnak (sms, chat,stb.) köszönhetően rengeteg konfliktust szül. Kapcsolatok, barátságok mennek tönkre a helytelen, vagy épp a hiányos kommunikáció miatt. Gyakran azt hisszük, hogy tudjuk, a másik mit gondol, hogyan érez, pedig ez csupán a mi „Igazságunk” (a mi tapasztalatunkon alapuló érzet), nem az övé! Éppen ezért ma nyitottnak kell lennünk minden beérkező információra. Ha tehetjük, kezdjük a napot egy rövid meditációval, kapcsolódjunk fel szellemi vezetőnkhöz, belső mágusunkhoz és kérjük segítségét a felismerésekhez. Ebben a lecsendesedett állapotban lehetőséget kapunk arra, hogy tiszta szívvel és őszintén tudjuk kikommunikálni önnön igényeinket és tisztázhassuk az esetleges nézeteltéréseinket. A mai a feltárulkozás és megértés napja lehet. Tegyük mindezt ítélkezés és önostorozás nélkül. Legyünk nyitottak és áramoljunk együtt a Varázsló hullámvarázs energiáival.

Üdvözöllek az Új Tzolkin-ban!
Kezd ezt a tervezgetést azzal, hogy jobban megismered a benned rejlő potenciálokat, a fejlesztendő területeket, korlátokat, hogy minél hatékonyabban haladhass tovább Fejlődési utadon! Kérj komplex személyes elemzést.

Mantra:
Pulzálok, hogy kommunikáljak,
Megvalósítva a lélegzetet
Lepecsételem a szellem bevitelét
A szándék szoláris tónusával
Engem a végtelenség ereje vezet utamon
Én egy Galaktikus Aktiváló Portál Vagyok… Lépj be.

  1. Tónus:
    Cselekedj szenvedélyesen, lelkesen és sürgősen.

Mudra: 
Nyitott kezek a száj alatt, a Szellem Szelének leheletét fújod ki; azután kezeket egymás mellett fel, majd körben le, befejezésül összetéve, mint amikor imádkozol.
A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció: 
“Én vagyok a kozmikus szél megtermékenyítő ereje.”

Megerősítés:
“Én vagyok a Szellem egyesült jelenléte.”

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.