Kin 20* Sárga Rezonáns Nap* 11.14* Galaktikus Aktiváló Portálnap

solcentral01A mai Rezonáns Nappal véget is ért évünk negyedik hónapja, melyet a Ritmikus Égenjáró kódolt. Az elmúlt 28 nap a döntéshozatalokról, a felfedezésekről szólt. Ezzel letettük a szükséges alappilléreket, hogy a holnap induló 5; a Galaktikus Sárkány hónapjában, féltő gondoskodásunkkal lendületet adhassunk évünk témájának kibontakoztatásához, vagy hogy a példánál maradjak, megkezdhessük az építkezést.

Éppen a Varázsló Hullám felénél járunk. Elérkezett az idő hogy megálljuk, megpihenjünk és kissé visszatekintsünk. A Sárga Rezonáns Nap, egy Galaktikus kaput nyit ma ki, hogy a rajta keresztül áramoló tiszta energiákkal töltekezhessünk fel. A Nap a teljesség, a feltétel nélküli szeretet képviselője. Arra kér, hogy büszkén vállaljuk fel a bennünk rejlő Fényt és engedjünk kibontakozni, hogy bevilágíthassuk önmagunk és környezetünk számára az utat. A Varázsló hullámvarázsban megjelenő Sárga Nap az önelfogadásra, a képességeink, tulajdonságaink felvállalására hív fel. Elérkezett az idő ahhoz, végre elfogadjuk és büszkén felvállaljuk saját Fényünket és Valósságunkat a nagyvilág előtt.  Az elfogadás és feltétel nélküli szeretet által felszabadíthatjuk magunkat. Lássuk meg hová jutottunk el az elmúlt időszak alatt, és vegyük észre erényeinket is, ne csupán a hibáinkat. Feltételek nélkül szeressük önmagunkat, olyannak amilyenek vagyunk!

Mindenki cipeli a maga terheit, viseli kisebb-nagyobb árnyrészeit, amiről sokszor a külvilágnak sokszor nincsen tudomása. Ítélkezés helyett válasszuk ma inkább az elfogadást. Ahogy a Maják mondják: In Lack’ ech: Én egy másik Te vagyok!
EGYek vagyunk, minden különbözőségünk ellenére.

Üdvözöllek az Új Tzolkin-ban!
Kezd ezt a tervezgetést azzal, hogy jobban megismered a benned rejlő potenciálokat, a fejlesztendő területeket, korlátokat, hogy minél hatékonyabban haladhass tovább Fejlődési utadon! Kérj komplex személyes elemzést.

Mantra:
Levezetek, hogy megvilágítsak
Ösztönözve az életet
Lepecsételem az egyetemes tűz mátrixát
Az összhang rezonáns tónusával
Engem a szabad akarat ereje vezet utamon
Én egy Galaktikus Aktiváló Portál Vagyok… Lépj be.

  1. Tónus:
    Hangolódj össze a Forrással; inspiráld önmagad, másokat és kreatív projekteket.

Mudra: 
Tenyereidet fordítsd magad felé szemmagasságban, egymástól vállszélességben, amíg karod el nem kezd bizseregni; azután forgasd kifelé a tenyered, kitárt karokkal sugározva szét a nap-tudatot.
A Mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Megerősítés: 
„A fény gyermeke vagyok, azon isteni gyermek hatalmával és áttetszőségével felruházva, mellyel azonosítom létezésem.”

Meditáció: 
„Ugyanaz az arany madár lakozik az emberi szívben, mint a Napban.”

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.