Kin 17* Vörös Önálló Föld* 11.11.

tree motherA Varázsló hullám 4. napján a Vörös Föld teszi látogatását nálunk, elhozva a várva várt stabilitást és egyensúlyt. Ez a nap emlékeztet arra, hogy belső stabilitásunkhoz nincs szükségünk másra, csakis önmagunk szeretetére és erős hitre önmagunkban. A Föld segítségével ma megalkothatjuk azt a teret, ahol a cselekvés végre elkezdődhet. A Föld mindezt a Jelen léttel támogatja arra figyelmeztetve, hogy ne hamarkodjuk el a végkövetkeztetéseket.

A Föld napján ahogy mindig olyan véletlen szerű események várnak ránk, melyek csak később nyernek értelmet, azonban fontos útmutatóvá válnak. Egész egyszerűen csak hagyjuk megtörténni az eseményeket. Érdemes ma visszatérni a jelenbe, hogy figyelmünket se a jövő fürkészése, se a múlt feletti kesergések ne vonhassák el. Váljunk nyitottá arra, hogy a mai eseményeket beleszőjük terveinkbe. Lássuk meg, hogy a jelen pillanatban mindez, hogy illeszkedik célkitűzésünkbe, mit mutatnak nekünk ezen „véletlen” találkozások, felbukkanó érzések, gondolatok. Nem kell feltétlenül megértenünk, vagy megmagyaráznunk, csak fogadjuk el és engedjük át magunkon. Csakis így láthatjuk meg azt a kulcsot, útmutatást, melyet a Föld hozott el ma számunkra!
A Varázsló hullámvarázsban megjelenő Föld ma tehát lehorgonyoz bennünket a realitás talajára, de mégis összeköttetésben maradunk a Szellemi vezetőnkkel.

Kapcsolódjunk ma össze a Föld energiáival akár egy Chickung gyakorlattal, akár a Természetben való sétával. Legyünk nyitottak és csendesítsük el zsibongó elménket, hogy meghallhassuk belső vezetőnk sugallatát.

Üdvözöllek az Új Tzolkin-ban!
Kezd ezt a tervezgetést azzal, hogy jobban megismered a benned rejlő potenciálokat, a fejlesztendő területeket, korlátokat, hogy minél hatékonyabban haladhass tovább Fejlődési utadon! Kérj komplex személyes elemzést.

Mantra: 
Meghatározok a fejlődés érdekében
Megszabva a szinkronicitást
Lepecsételem a navigáció mátrixát
A forma önálló tónusával
Engem a tér ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Készíts cselekvési tervet; határozd meg a korlátokat, teremtsd meg a siker lenyomatát.

Mudra: 
Mindkét kéz ujjai a hüvelykujjal háromszöget alkotnak, az alsóbb csakráktól indulva a koronacsakráig mozognak, majd vissza a szívcsakrához (ismételd háromszor).
A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció:
Szent unis mundi ajándéka, kentaurszem, ouroboros szent csomója, ötödikek köre, egészülj ki bennem.

Megerősítés: 
Összhangban vagyok középpontommal, a Föld-erők összhangban vannak a kozmikus erővel.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.