Kin 3* Kék Elektromos Éjszaka* 10.28.

55043d40807e50a93c1f0cd5b54ac894-d3fcxtdAz Elektromos Éjszakával az álmok birodalmában teszünk látogatást. Az Éjszaka, tudatalattink üzenetét transzformálja át álmokká. Érdemes megfigyelni vagy visszaemlékezni arra, hogy mit álmodtunk. Nem kell ennek összefüggő történetnek lennie, elég egy bevillanó kép, szín, szimbólum, érzés, vagy bármi más, mert ezek fognak kimozdítani bennünket célunk felé. Ha tehetjük, bújjunk vissza és tudatosan térjünk vissza az álmunkba.

A Sárkány hullámban megjelenő Éjszaka, ma felfedi előttünk legféltettebb vágyainkat, és rejtett képességeinket, melyeket legtöbbször félelmeinkkel, aggódásunkkal őrizzük. Figyeljük meg milyen területen és mi az amitől ez az érzés megjelenik életünkben. Lásunk be a félelmek mögötti illúzióba. Ez legtöbbször belénk nevelt, vagy csupán egy régi fájdalmas emlék elnyomásából keletkezik. Ha ma felszínre került, az csakis azt jelenti, hogy megérettünk arra, hogy szembe nézve vele, feloldozzuk régóta tartó „szolgálatából”. Ne ostorozzuk magunkat, ne ítélkezzünk, amiért eddig ezeket elnyomva tartottuk, ez tudattalanunk védekezési mechanizmusa volt csupán. Bármit is hoz ez a mai nap, fogadjuk derűs nyugalommal és szeretettel, hogy így magunkhoz ölelve, füstként oszoljon szét. Bízzunk Önmagunkban és képességeinkben. Azt mondják, hogy a Világban csak azt látjuk meg, amit önmagunkban már felfedeztünk, vagy ami még ott rejlik bennünk. Fedezzük hát ma fel a Mi Világukat, minden kincsével és lehetőségével együtt!

Üdvözöllek az Új Tzolkin-ban!
Kezd ezt a tervezgetést azzal, hogy jobban megismered a benned rejlő potenciálokat, a fejlesztendő területeket, korlátokat, hogy minél hatékonyabban haladhass tovább Fejlődési utadon! Kérj komplex személyes elemzést.
OKTÓBERI AKCIÓ: Az elemzés ára október 31-ig csak 5000 FT!

Mantra:
Aktiválok, hogy álmodjak
Megkötve az intuíciót
Lepecsételem a bőség bevitelét
A szolgálat elektromos tónusával
Engem a kiteljesedés ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Szolgálj; légy nyitott minden lehetőségre; légy a megoldás része.

Mudra:
Csukott szemmel a kezek deréktájban összeérnek, tenyérrel felfelé, előrehajlás; ezután felemelkedés, az alkart keresztezve a mellkason.

Meditáció:
„Én vagyok a sötétség Fénye és a Nyugalom tánca”

Megerősítés:
„Mélyen belülre zarándokolok, önmagam szentélyébe, hogy összegyűjtsem az ott reám váró ajándékokat.”

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.