Kin 254* Fehér Rezonáns Varázsló* 10.19.

b400a6e33b75c12227402732315f3faa--heart-chakra-healing-be-gratefulElérkeztünk Tzolkin-unk utolsó hullámának a közepéhez. Hosszú út áll mögöttünk és ez a nap a töltekezésé. A Varázsló arra kér, hogy álljunk meg és tekintsünk vissza az elmúlt időszakra (legyen ez akár Tzolkin, vagy Hullámvarázs). Lássuk meg, hogy a megtett út alatt mi minden változott, alakult át bennünk és környezetünkben. Eljött az idő, hogy végre elismerjük tehetségünket és felismerjük mindazt amire már nincs szükségünk, hogy ez az utolsó pár nap elvihesse tőlünk.

Ez a nap nem a cselekvésről szól, hanem a passzív megadás folyamatáról. Ha tehetjük meditációban kapcsolódjunk össze belső szellemi vezetőnkkel és hallgassunk szívünk bölcsességére. Egyszerűen csak hagyjuk megtörténni az eseményeket. Ne másra várjunk, – se megerősítésért, se segítségért-, mert azt az erőt, amire a tovább lépéshez, a fejlődéshez szükséges, azt csakis Önmagunkon belül találhatjuk meg! Nézzünk szembe félelmeinkkel, kétségeinkkel, melyek szabotálják utunkat és engedjük el őket. Higgyünk Önmagunkban és a bennünk rejlő varázslóban, mely továbbvisz bennünket a Csillagrendszeren, Csillag hullámvarázson.

Hamarosan Új Tzolkin veszi kezdetét!
Kezd ezt a tervezgetést azzal, hogy jobban megismered a benned rejlő potenciálokat, a fejlesztendő területeket, korlátokat, hogy minél hatékonyabban haladhass tovább Fejlődési utadon! Kérj komplex személyes elemzést.
OKTÓBERI AKCIÓ: Az elemzés ára október 31-ig csak 5000 FT!

Mantra:
Csatornázok a varázslás érdekében
Ösztönözve a fogékonyságot
Lepecsételem az időtlenség kimenetét
Az összhang rezonáns tónusával
Engem a halál ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Hangolódj össze a Forrással; inspiráld önmagad, másokat és kreatív projekteket.

Mudra: bal kézzel formálj kelyhet a szíved alatt, amíg a jobb kezedet erőteljesen kinyújtod egyenesen a fejed fölé, majd engedd le jobb kezedet a bal kézhez, hogy a szívnél egyesülve csatlakozzanak az isteni akarathoz.”

Meditáció: „Varázslók álomkabátjából szőtt szellemvitorla, repíts engem a galaktikus tengeren. Áramolj a nap áramlataival; mindig szabad vagy!”

Megerősítés: „Szívem megismerésével természetes módon csatlakozom az isteni akarathoz.”

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.