Kin 246* Fehér Kristályos Világáthidaló* 10.11.

s235403632231178415_p9_i2_w400A Kristályos tónus meghozza az elmúlt napok felismeréseit, melyeket a Világáthidaló segít ma szelektálni. Raktározzuk el, építsük be mindazt ami előre visz fejlődésünk útján és hagyjuk el mindazt ami gátolja kiteljesedésünket.

A 3. hónapunk végét járjuk már, ilyenkor már felismertük az év céljaihoz vezető megoldásokat, -vagy legalábbis már erőteljesen körvonalazódnak-, hogy a 4. hónapunkban mindezt formába is rendezhessük, megteremtve azt a szilárd alapot, amire az év folyamán majd építkezhetünk. Érdemes tehát ezt a mai szelektálást nem csupán erre a hullámvarázsra, de a hónapunkra (elmúlt 21 nap) is kiterjesztenünk. A Világáthidaló, mint a nevében is benne rejlik, a Világokat köti össze. Egyensúlyba hozza, összeköti a szellemi tanításokat a „földi” tanításokkal. Különösen igaz ez most a Kígyó hónapjában, amikor is a test tudatosságát használtuk az útkereséshez. A mai nap rejtett ereje a Kék Sas, így használjuk fel ezt a párost arra, hogy megvizsgáljuk mi az, amit az elmúlt napok történéseiből nyertünk és mi az, amit ideje lenne végre hátra hagynunk. Elengedjük az irányítást és hagyjuk, hogy a Sas (hullámvarázs) megtegye „utolsó körét”, rávezetve bennünket arra az útra, melyet a következő ciklusban majd be kell járjunk. Ne ítélkezzünk se önmagunk se környezetünk felett. Tanuljunk ma megbocsátást és engedjük meg, hogy minden olyan legyen amilyen. Ahogy el tudjuk fogadni a jelenlegi helyzetünket, máris könnyedebben tovább tudunk lépni, a változás szinte önmagától bekövetkezik. Engedjük el pesszimista, és lekicsinylő nézeteinket, félelmeinket. Bízzunk magunkban és célkitűzéseinkben, hiszen immáron tisztán látjuk álmainkat, melyeket a következő, a Csillag hullámvarázsban tovább finomíthatunk.

Amennyiben szeretnéd tudni, hogyan hathatnak a napi energiák a személyes élethelyzeteidre, hogyan tudod őket a javadra fordítani, esetleg szeretnél többet megtudni minőségeid miértjeiről (önismeret), vagy csak szereted a horoszkópokat, kérj komplex személyes elemzést.
OKTÓBERI AKCIÓ: Az elemzés ára október 31-ig csak 5000 FT!

Mantra:
Szentelek, hogy kiegyenlítsek
Egyetemessé téve az alkalmat
Lepecsételem a halál tárházát
Az együttműködés kristályos tónusával
Engem az végtelenség ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Fedezd fel, oszd meg és fejezd ki a tudást/bölcsességet nyitottan és szeretettel.

Mudra:
tartsd a kezeket együtt a jobb arccsont alatt, mintha aludnál rajtuk; ezután keresztezd karjaidat a mellkasodon, mialatt meghajolsz; végezetül emeld fel a fejed a szemed előtt keresztezett karokkal.

Meditáció:
„Én vagyok a fűtőanyag, a takarmány minden akadály elpusztításához, és az újjáépítéshez Istenben.”

Megerősítés:
„Elengedem. Hagyom, hogy menjen. Átadom magam. Megbocsátok.”

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.