Kin 243* Kék Szoláris Éjszaka* 10.08.

fear_at_night_by_mrlollipop93-d42djauA Szoláris Éjszaka ma egy mélyebb önismeretre hív bennünket, hogy jobban megérthessük cselekedeteink, reakcióink miértjeit. A Sas hullámvarázsban a szabadság, a remény és víziók kapnak szerepet, ehhez pedig szükségünk van arra, hogy gátló félelmeinket elengedve, végre szabadon szárnyalhassunk.

Az Éjszaka, az álmokkal dolgozik, melyek mind tudatalattink kivetülései. Érdemes tudatosan felidézni elmúlt éjszakánk történetét, ha tehetjük, térjünk vissza álmunkba. Ha már nincs rá idő, akkor se keseredjünk el, elég ha este lefekvéskor papírt, tollat készítünk az ágyunk mellé hogy ébredéskor azonnal leírhassuk mindazt amire emlékszünk. Vizsgáljuk meg álmaink jelentését, fedezzük fel szimbológiáját. Álmainkban, testi tüneteinkben vagy kapcsolatainkban gyakran felbukkan az, amit leblokkoltunk, elrejtettünk. Előfordulhat, hogy ettől ma kissé feszültebbé, nyugtalanabbá válhatunk, de emlékezzünk, hogy bármi is az oka, az bizony csakis önnön belső mélységünkből ered. Ott pedig biztonságban vagyunk! Örök érvényű igazság, melyet ma különösen fontos alkalmaznunk: Szembe kel nézzünk saját félelmeinkkel, hogy Fénybe emelve, egyszerűen semmivé váljanak.  Fedezzük hát fel bátran belső kételyeinket, félelmeinket, menjünk közelebb, vizsgáljuk meg ennyire van valós alapjuk, mennyire érvényesek még jelen helyzetünkre. Ugyanis előfordulhat, hogy már csupán „megszokásból” szorongunk, tartunk bizonyos dolgoktól, élethelyzetektől, érzésektől. Használjuk a Sas külső szemlélő módját, hogy megláthassuk a mögöttes tanításokat. Valóban ennyire rossz lenne a helyzet? Mi a legrosszabb ami történhet? Ki fél igazán, lényünk mely része? És vajon mitől is fél valójában? Nem kell megválaszolnunk ezeket a kérdéseket, csupán tegyük fel és engedjük ki az Univerzumba. Hagyjuk, hogy a válaszok maguktól visszatérjenek hozzánk. Ne feledjük, hogy a félelem, csupán a bizalom hiánya. Tudatosítsuk, hogy mindaz az erő, hatalom mely lelkünket táplálja, ugyanonnan ered, mint az, amelyik a Világegyetemet hozta létre. Akárhogyan is, mindig minden értünk történik. Tanuljunk belőle!

Amennyiben szeretnéd tudni, hogyan hathatnak a napi energiák a személyes élethelyzeteidre, hogyan tudod őket a javadra fordítani, esetleg szeretnél többet megtudni minőségeid miértjeiről (önismeret), vagy csak szereted a horoszkópokat, kérj komplex személyes elemzést.
OKTÓBERI AKCIÓ: Az elemzés ára október 31-ig csak 5000 FT!

Mantra:
Lüktetek, hogy álmodjak
Megvalósítva az intuíciót
Lepecsételem a bőség bevitelét
A szándék szoláris tónusával
Engem az öngerjesztés ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Cselekedj szenvedélyesen, lelkesen és sürgősen.

Mudra:
Csukott szemmel a kezek deréktájban összeérnek, tenyérrel felfelé, előrehajlás; ezután felemelkedés, az alkart keresztezve a mellkason

Meditáció:
„Én vagyok a sötétség Fénye és a Nyugalom tánca”

Megerősítés:
„Mélyen belülre zarándokolok, önmagam szentélyébe, hogy összegyűjtsem az ott reám váró ajándékokat.”

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.