Kin 233* Vörös Kristályos Égenjáró* 09.28.

ce05c3017b5cb6806ad1b4dddd38b323--spiritual-awakening-visionary-artA Kristályos Égenjáró energiái ma a felismeréseket hozzák el számunkra azáltal, hogy a határainkat feszegetik. A Vörös napok mindig aktívabbak, cselekvéssel telibbek, mint a többi. Így a mai nap sem kivétel. Az Égenjáró mindig mozgásban van, valami új után kutatva, keresi a válaszokat.

Az elmúlt napok szélfútta energiái következtében, felkavarodtak az emlékek, blokkok, melyeknek ideje távozni életünkből. Ez érzelmileg elsőleg igen megviselhetett minket, így nem csoda, ha most kisé visszavonulnánk s megpihennénk. Tegyük ezt, de legyen ez a visszavonult időszak „befelé aktív”. Most hogy újra megtanultunk kapcsolatba lépni a belső vezettetéssel, már egy nagyobb rálátással rendelkezünk; felismerhetjük a lehetőségeket is. A kérdés csupán az, hogy meg merjük e lépni a felfedezéseket illetve, hogy mennyire vagyunk hajlandóak elmélyülni bennük? Nézzünk rá az elmúlt időszak nehézségeire ugyanúgy, mint a sikereinkre. Tanuljunk hibáinkból, lássuk meg, hol volt az a törés, amikor elszakadhattunk Lelkünktől. Lássunk, ne csak nézzünk és felfedezzük fel Önmagunk számára azokat a válaszokat, melyeket a Szél hullámvarázs „fújt elénk”. „Világosság gyúl abban, aki más szemmel nézi a világot.” Fontos hogy törekedjünk az egyensúlyunk megtartására! Biztosítsuk magunknak a teret és időt ahhoz, hogy összekapcsolódhassunk Szellemünkkel, megpihenjünk és energiával töltődhessünk fel, de ne rejtőzzünk el Remeteként, teljesítsük elkötelezettségünket a külvilág felé is!

Amennyiben szeretnéd tudni, hogyan hathatnak a napi energiák a személyes élethelyzeteidre, hogyan tudod őket a javadra fordítani, esetleg szeretnél többet megtudni minőségeid miértjeiről (önismeret), vagy csak szereted a horoszkópokat, kérj komplex személyes elemzést.
OKTÓBERI AKCIÓ: Az elemzés ára október 31-ig csak 5000 FT!

Mantra:
Szentelek, hogy felderítsek
Egyetemessé téve az éberséget
Lepecsételem a tér kimenetét
Az együttműködés kristályos tónusával
Engem az életerő ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Fedezd fel, oszd meg és fejezd ki a tudást/bölcsességet nyitottan és szeretettel.

Mudra:
Karjaidat tartsd oldalt a törzsed mellett kissé felfelé emelve; emeld fel karjaidat fejed fölé, a tenyerek legyenek egymástól néhány centi távolságra, így formálod meg a pilléreket; ezután a fejtől a szívig mozgasd fel és le a karokat, mintha egy energiaoszlop képződne benned és belőled.

Meditáció:
„Zúgó harang vagyok. Ha egyszer megkongattak, nem hallgathatok. Ragyogja be a szeretet fénye, ami én magam vagyok, mindazoknak az életét, akiket megérintek, és tartson örökké a javak betakarítása.”

Megerősítés:
„A láthatatlan templom pillére vagyok, mely a mennyországot hozza le a Földre.”

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.