Kin 214* Fehér Ritmikus Varázsló* 09.09.

535009_350260241763883_440429524_nA mai napon segítséget kapunk ahhoz, hogy megszülethessen a Varázslat az Életünkben. A A Fehér Varázsló nap segít abban, hogy összehangoljuk Szívünket és Elménket, ezáltal nyitottabbá és befogadóbbá válhassunk az Univerzum nagyobb megértésére. A Ritmikus tónus segít a döntéshozatalban, hogy megtegyük azt a lépést mely közelebb visz bennünket afelé, akivé válhatunk.

Ahogy a Hold hullámvarázson egyre tovább haladunk, úgy egyre inkább elmélyülünk érzelmeink tengerében, a miértekben. A Varázsló jegye a Hold hullámvarázsban arra hívja fel figyelmünket, hogy ezen érzelmek vajon mennyire valósak, és hogy milyen szándékkal vannak jelen életünkben. Figyeljük ma meg, hogyan jelenik meg életünkben az irányítás és a személyes hatalom kérdésköre. Hajlamosak vagyunk-e úgy kontrollálni, akár manipulálni környezetünket – érzelmi befolyásolással, hogy a dolgok a kedvünk szerint alakuljanak? Mi motiválja akaratunkat? Legyünk őszinték és igazak önmagunkkal és másokkal szemben is. Merjünk szembe nézni a valós okokkal, és használjuk a Hold energiáit a Szándék megtisztítására. Hozzuk összhangba akaratunkat és vágyainkat Esszenciális Önvalónk akaratával, mert csak így teremthetünk magunknak teljesebb életet. Az igazi varázslat szívünk megismerésének teljességéből származik, melyet már nem vezet az elismerés és hatalom iránti vágy. Vállaljuk fel a bennünk rejlő erőnket, mely benned rejlik, és ezzel csak még nagyobb erőre teszel szert.

Amennyiben szeretnéd tudni, hogyan hathatnak a napi energiák a személyes élethelyzeteidre, hogyan tudod őket a javadra fordítani, esetleg szeretnél többet megtudni minőségeid miértjeiről (önismeret), vagy csak szereted a horoszkópokat, kérj komplex személyes elemzést.

Mantra:
Szervezek, hogy varázsoljak
Kiegyenlítve a befogadó készséget
Lepecsételem a tér kimenetét
Az egyenlőség ritmikus tónusával
Önmagam megkettőzött ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Szervezd az erőforrásokat és az életedet hatásosan és eredményesen.

Mudra:
Bal kézzel formálj kelyhet a szíved alatt, amíg a jobb kezedet erőteljesen kinyújtod egyenesen a fejed fölé, majd engedd le jobb kezedet a bal kézhez, hogy a szívnél egyesülve csatlakozzanak az isteni akarathoz.
A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció:
Varázslók álomkabátjából szőtt szellemvitorla, repíts engem a galaktikus tengeren. Áramolj a nap áramlataival; mindig szabad vagy!

Megerősítés: 
Szívem megismerésével természetes módon csatlakozom az Isteni Akarathoz.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.