Kin 209* Vörös Mágneses Hold* 09.04.

MoonFeaturedMa egy új hullám veszi kezdetét, mely az érzelmeinket tisztítja le. A Hold, mint Univerzális víz, eső formájában máris jelen van életünkben, egyértelműen jelezve, hogy visszavonhatatlanul véget ért a nyár, itt az ideje, hogy elkezdjünk lecsendesedni és felkészülni a belső megtisztulásunkra, fejlődésünkre.

Ebben a 13 napban kicsit az év témáit is feldolgozzuk, hogy a 13-as évünket is a Hold kódolja. Az elmúlt 12,5 évünket (is) kell most letisztítsuk, ha úgy tetszik, melyet most kicsiben elkezdhetünk. A Harcos hullámvarázsban az elme volt az úr, most pedig a szív következik. Ha jobban körül nézünk, már észrevehetőek a jelek, hogy bizony ez az év (és ez a hullám is) érzelmekről, az érzelmi kötődésekről, a kapcsolatok fog szólni. Arra tanít, hogyan tisztítsuk meg érzelem testünket az évek során rárakódott és már-már beivódott hatásoktól, hogy meggyógyíthassunk, és ezáltal felszabadíthassuk belső gyermeki énünket. A következő napokban felkavarodnak az elmúlt hetek, hónapok érzelmi állóvizei, felszínre hozva mindazt, amin már (akár) többször is átmentünk. Ez az időszak lehetőséget biztosít arra, hogy újra mozgásba hozzuk régi beragadt érzelmeinket, hogy átmosva őket, útjukra bocsátsuk, vagy akár felhasználjuk őket az előre lépéshez. Előfordulhat, hogy úgy érezzük, belső határainkat szeretnénk inkább egy hatalmas betonfallal helyettesíteni, hogy megóvjuk önmagunkat. Igen, ezzel valóban megóvjuk magunkat a fájdalomtól (egy időre), de vele együtt elzárjuk magunkat olyan esszenciális külső impulzusoktól, melyek fontos fejlődési lehetőséget rejtenek. Tudatosítsuk, hogy a fájdalom normális velejárója a szeretetnek. Mint mindenhol máshol, itt is jelen kell lennie az ellenpólusnak, úgy, mint a fénynek a sötétség. De úgy is tekinthetjük, hogy a nappal is érvényét veszti, ha nem jön el utána az éjszaka. Adjunk hát teret érzelmeinknek, de ne engedjük, hogy magával ragadjon. Tartózkodjunk az érzelmi drámáktól és mi se kezdjünk ilyen játszmákba! Figyeljük meg életünk mely részén történik ma olyan dolog, ami kibillent bennünket az „érzelmi stabilitásunkból”. Ez lesz ugyanis az a terület, melyet le kell a következő napokban tisztítanunk ahhoz, hogy tovább léphessünk a Fénnyel. Engedjük el a belső kritikusunkat, önostorozó énünket és hagyjuk, hogy távozzon életünkből! Figyeljünk környezetünk visszajelzéseire és ne a véleményükre, mert óriási a különbség! A vélemény az az egyén személyes élettapasztalatán alapul, és mint olyan, nem lehet objektív. A visszajelzés ellenben információt nyújt arról, hogy cselekedetünk, viselkedésünk milyen hatást gyakorol a környezetünkre. Ez a 13 nap tehát most biztosítja számunkra azt a biztonságos belső teret, melyre szükségünk lesz ehhez a belső munkához.

Amennyiben szeretnéd tudni, hogyan hathatnak a napi energiák a személyes élethelyzeteidre, hogyan tudod őket a javadra fordítani, esetleg szeretnél többet megtudni minőségeid miértjeiről (önismeret), vagy csak szereted a horoszkópokat, kérj komplex személyes elemzést.

Mantra: 
Egyesítek, hogy tisztítsak
Vonzva az áramlást
Lepecsételem az egyetemes víz feldolgozását
A cél mágnese tónusával
Önmagam megkettőzött ereje vezet utamon

  1. Tónus: 
    Kezdj új teremtést az Isteni Akarattal összhangban.

Mudra:
Jobb kéz a homlokon O-t formál a harmadik szemnél; bal kar derékszögben, a tenyér és a kinyújtott ujjak előrenéznek.
A Mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció:
Emlékezés lótusza, serkentsd fel a szent magot.

Megerősítés:
Mint galaktikus jelzőfény és befogadó, közvetlen kapcsolatom van Istennel.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.