Kin 191* Kék Szoláris Majom* 08.17.

inner-child-xMa a Szoláris Majom energiái pörgetik fel napunkat, felborítva minden logikát és racionális érvet, hogy mielőbb elvezethessen bennünket a célig. A Majom nem válogat az eszközökben, a legártatlanabb szituációt is kiforgatja, felborítja, ha úgy látja, hogy abból tanulhatunk. Ezért nagyon fontos, hogy ma bármi is történik, maradjunk higgadtak és a konfliktusokat kezeljük humorral.

A Majom a belső gyermekünket hívja játékba, hogy felelevenítse a még bennünk élő ártatlanságot, spontenaitást és jóságot. Az Éjszaka és a Majom kombinációja ma nagyban előre lendítheti fejlődésünket, azonban okozhat némi feszültséget is. Az elmúlt napokban egyre mélyebbre ástunk Lelkünkben, oda ahol tudatalattink rejtegeti kincseinket. Tudatalattink, itt, mint egy marcona katona őrzi a bennünk rejlő képességeket és talentumokat. Mozgató rugója a rég elnyomott és/vagy belénk nevelt félelmeink melyek elhitetik velünk, hogy nem vagyunk képesek ezekkel mit kezdeni. Ezek többnyire gyermekkorunkból eredeztethetőek, így a mai nap tökéletes megoldókulcsot ad hozzá. Kezeljük spontán a helyzeteket, legyünk rugalmasak és alkalmazkodók és a legfőbb: Ne veszítsük el gyermeki ártatlanságunkat! A mai nap vezető energiája a Kék Kéz, mely segít feldolgozni és lezárni a múlt terheit, így gyógyítva belső gyermekünket, valamint az elmúlt napok sérüléseit. Adjuk át magunkat neki hittel és szeretettel, hogy felülemelkedve a konfliktusokon, végre tisztán lássunk!

A mai nap energiáit segíthetjük, ha kicsit ellazulunk és felszabadítjuk magunkat a mindennapok terhei alól. Most a  hosszúhétvége előtt engedjük el magunkat nevessünk sokat, találkozzunk barátainkkal, fejezzük ki bátran és nyíltan érzelmeinket. Ne féljünk nyíltnak és sebezhetőnek lenni. Ébresszük fel és szeretgessük meg belső gyermekünket! A mai legfőbb tanítás, hogy ne engedjük, azt hogy a mindennapok drámái beszippantsanak bennünket!

Limitáltan, de még elérhető a Vörös Kozmikus Hold év támogató karkötő, mely mindamellett, hogy gyönyörű, segít  megbékélnünk és lezárnunk a múlt eseményeit és stabilan tart még a legerőteljesebb érzelmi hullámok alatt is.

Mantra:
Lüktetek, hogy játsszak
Megvalósítva az illúziót
Lepecsételem a mágia feldolgozását
A szándék szoláris tónusával
Engem a beteljesülés ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Cselekedj szenvedélyesen, lelkesen és sürgősen.

Mudra:
Mosolyogj ártatlanul szívedre tett kezekkel; hüvelykujjaidat tedd a füleidhez, kalimpálj és integess ujjaiddal.
A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció: 
Én vagyok a nevetésben kikristályosodó napfény.

Megerősítés: 
Ártatlan, nyitott szívű, áttetsző, isteni gyermek vagyok.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.