Kin 187* Kék Felhangos Kéz* 08.13.

scaleA Felhangos Kéz minőségével ma aktivizálódik az Éjszaka Hullámvarázs témája. A tegnap sérüléseire ma gyógyírt hoz a Kéz. Mindaz amit tegnap lezártunk azt ma feloldhatjuk, elengedhetjük, hogy helyét egy tiszta és új minőség vehesse át.

A Mai nap arra kér, hogy álljunk meg egy percre, vegyük számba mindazt, ami leköti még energiáinkat és zárjunk le, ami már nem szükséges célunk eléréséhez. Fókuszunkat fordítsuk célkitűzésünkre és az ehhez szükséges lépésekre. Ma tudatosan figyeljük meg, hogy hol aprózzuk el energiáinkat és ügyeljünk arra, hogy minden amibe ma belekezdünk azt még ma be is fejezzük! Fontos, hogy egyszerre csak egy dologra koncentráljunk, járjuk körbe és fedezzük fel mi is a kiváltó ok. Engedjük el a halogatást, és zárjuk le a múlt történéseit valamint mindazt, ami az elmúlt napokban kétségként merült fel. Vegyünk lendületet az így felszabaduló erőnkből. Tudatosan készítsük elő a helyet a Változásnak. Legyünk elkötelezettek célunk érdekében, és nyitottak a beteljesülésre.

Mind az Éjszaka, mind a Kéz jegye, a befelé fordulásra és az Én megerősítésére hívja fel a figyelmünket. Ez a hullámvarázs különösen erős érzelmi töltettel rendelkezik, melyet előfordulhat, hogy nehezen élünk meg, így különösen fontos, hogy megalapozzuk Lelki stabilitásunkat. Helyezkedjünk belső középpontunkba és tudatosítsuk, hogy ez az érzés is elmúlik. Ne engedjük, hogy ezek az érzések leblokkoljanak. Itt és Most érkezett el az idő, hogy megalapozzuk lelki egyensúlyunkat!

Még elérhető a Vörös Kozmikus Hold év támogató karkötő, mely mindamellett, hogy gyönyörű, segít  megbékélnünk és lezárnunk a múlt eseményeit és stabilan tart még a legerőteljesebb érzelmi hullámok alatt is.

180722_071231_COLLAGE-1
Köszönet a lányoknak a képekért. 🙂

Mantra:
Megerősítek, a tudás érdekében
Irányítva a gyógyítást
Lepecsételem a beteljesülés tárházát
A kisugárzás ritmikus tónusával
Engem a látomás ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Gyűjts össze belső és külső erőforrásokat, hogy megerősítsd magadat és másokat.

Mudra:
Kezek a fej mindkét oldalán fülmagasságban előremutatnak, mindkét alkar függőleges, a hüvelykujjak a mutatóujjakkal együtt O-t formálnak.
A Mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció:
Más dimenziók finoman lefátyolozott küszöbe vagyok.

Megerősítés:
Beteljesítem. Véghezviszem. Megnyílok. Eggyé válok a fénnyel.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.