Kin 185* Vörös Elektromos Kígyó* 08.11.

kundalini lotusAz elektromos tónusú Kígyó ma kimozdít bennünket a végletekből, megmutatva az arany középutat. A Kígyó napja mindig az ösztönös megérzések, az intuíció napja. Ezen a napon, akkor cselekszünk a legjobban, ha figyelünk testünk jelzéseire, megérzéseinkre, és ha megnyílunk az előttünk álló lehetőségeknek.

Előfordulhat, hogy ma úgy érezzük inkább ki sem kelnénk az ágyból, vagy egy kicsit ma nyűgösebbek vagyunk a kelleténél. Figyeljük meg, hogy hol érezzük leginkább ezt a „zsibbadtságot”? Mely terület az, ahol csak „pang” életünk folyama, ahol csak úgy vagyunk, vagy ahol immáron a rutin és a megszokás irányítja életünket. Koncentráljunk ezen területre, nézzünk szembe az esetleges „igen, de” valamint a „mi lesz ha..?” kérdéseinkkel és/vagy félelmeinkkel és mindazt, ami leköti életenergiánkat engedjük el! A mai napon próbáljunk egy kissé kreatívabban hozzáállni a felmerülő témákhoz, hallgassunk a belső hangunkra és merjünk „másként” cselekedni. Legyünk spontánok és merjünk újítani kissé, hogy megnyílhassanak előttünk az újdonságban rejlő lehetőségek! Fedezzük fel a határainkat és feszegessük őket egy picit. Engedjük, hogy a Kígyó feltöltsön bennünket spiritusszal, érezzük, ahogy minden sejtünk aktiválódik és tettre készen várja a cselekvést!

Fokozhatjuk Testtudatosságunkat azzal is, ha ma kicsit jobban kényeztetjük testünket. Végre kicsit lehűlt az idő, sétáljunk egy nagyot és töltődjünk a nyár léha illataival. Ápoljuk le napszítta bőrünket, vagy csak vegyünk egy hideg/meleg váltózuhanyt, hogy felserkentsük vérkeringésünket. Indítsuk újra belső motorunkat. Elérkezett a töltődés ideje.

Még elérhető a Vörös Kozmikus Hold év támogató karkötő, mely mindamellett, hogy gyönyörű, segít  megbékélnünk és lezárnunk a múlt eseményeit és stabilan tart még a legerőteljesebb érzelmi hullámok alatt is.
Kozmikus Hold Éve karkötő montázs

Mantra:
Aktiválok, hogy túléljek,
Megkötve az ösztönt.
Lepecsételem az életerő tárházát,
A szolgálat elektromos tónusával.
Engem az univerzális víz ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Szolgálj; légy nyitott minden lehetőségre; légy a megoldás része.

Mudra: 
A tenyerek a hasnál összeérnek, majd a karok kígyószerű mozgással egymásba fonódnak a csakrákon keresztül a fej tetejéig, itt a tenyerek újból összetapadnak.
(A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció: 
Én vagyok a szent tűz kovaköve és gyújtósa.

Megerősítés: 
Örömmel kapcsolódok rá a testemben rejtező bölcsességre és tapasztalom meg életerejét.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.