Kin 177* Vörös Galaktikus Föld* 08.03.

1622242_722603471140486_2628783347782413510_nMa a Föld energiái térnek vissza közénk, hogy felmérjék mindazt, amit az előző hullámvarázsban elsajátítottunk.  A mai nap az itt és most-é, hogy észrevehessük a jelen pillanat ajándékait.

A Föld, a Kutya energiáival együtt ma felölt bennünket a mindenség erejével, segít lehorgonyoznunk a jelenben, hogy figyelmünket az előttünk álló útra fordíthassuk. Nincsenek véletlenek, minden okkal történik és akkor és ott jelenik meg életünkben, amikor a legkevésbé számítunk rá. Figyeljük meg éréseinket és vegyük észre, ha elkezdjük túlmagyarázni a „bizonyítványunkat”. Ilyenkor álljunk meg és vizsgáljuk meg, mely területen van még elakadás, tagadás életünkben. Mindannyian egy bizonyos céllal jöttünk-e földre, de ezt többnyire hamar kinevelik belőlünk. Felnőtt korban azonban újra felhangzik a hívó szó, melyet követni kezdünk. Gyakran észre sem vesszük, hogy némelyik csupán hamis „echo” egy visszhang az, amit hallunk. A mai nap is erre figyelmeztet, hogy ne vonjunk le azonnali végkövetkeztetéseket! Figyeljük meg a jeleket ítélkezés és elvárások nélkül. Ne cselekedjünk elhamarkodottan, engedjük, hogy az események egyszerűen kibontakozhassanak előttünk.

A mai nap energiáit elősegíthetjük azzal, ha összekapcsolódunk a Természet energiáival, vagy 4 elemmel. Sétáljunk a természetben, feküdjünk ki egy tópartra, kertészkedjünk, vagy ápoljuk a szobanövényeinket. Ha úgy érezzük, hogy gondolataink elkalandoznak, túl sokat merengünk a múlton, vagy épp a jövőt féljük, ragadjunk színes ceruzát, és menjünk ki a természetbe. Próbáljunk meg minél élethűbben lerajzolni egy virágot, fát, vagy a természet bármely más teremtményét. Nem baj, ha nem lesz belőle remekmű, a lényeg, hogy megfogjuk a Jelen pillanatát!

Még elérhető a Vörös Kozmikus Hold év támogató karkötő, mely mindamellett, hogy gyönyörű, segít  megbékélnünk és lezárnunk a múlt eseményeit és stabilan tart még a legerőteljesebb érzelmi hullámok alatt is.

DSCN0493

Mantra:
Harmonizálok, hogy fejlődjek
Formálva az egyidejűséget
Lepecsételem a navigáció mátrixát
A teljesség galaktikus tónusával
Engem a születés ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Biztosítsd az egységet, egyesülést és harmóniát minden szinten minden szint között.

Mudra: 
Mindkét kéz ujjai a hüvelykujjal háromszöget alkotnak, az alsóbb csakráktól indulva a koronacsakráig mozognak, majd vissza a szívcsakrához (ismételd háromszor).
A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció: 
Szent unis mundi ajándéka, kentaurszem, ouroboros szent csomója, ötödikek köre, egészülj ki bennem.

Megerősítés: 
Összhangban vagyok középpontommal, a Föld-erők összhangban vannak a kozmikus erővel.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.