Kin 174* Fehér Felhangos Varázsló* 07.31.

higher%20selfA Felhangos Varázsló megjelenése, ma felelősség vállalásra, és az személyes erőre fekteti a hangsúlyt, ami nagyban előre mozdítja hullámvarázsunk témáját, ami az Önértékelést és Önérvényesítést.

A Felhangos tónusban elindul a cselekvés, de a Varázsló miatt ez egyenlőre inkább egy belső munka lesz. Vegyük számba értékeinket, lehetőségeinket, találjuk meg belső erőközpontunkat, hangoljuk össze szívünk és elménk szavát. Hangolódjunk össze a magasabb, a szellemi akarattal és innen indítsuk el a cselekvést! Ha tehetjük, kezdjük meditációval a napot és kérjünk felső erők támogatását. A Varázsló arra kér, hogy tekintsünk Szívünk legmélyére és figyeljük meg, vajon az, amire oly mértékben vágyunk, az milyen célt szolgál? Csupán az egyéni, önös érdek, esetleg az irányítási vágy motiválja, vagy a nagyobb célt is szolgálja? Igyekezzünk összehangolni vágyainkat az Isteni akarattal. Ahogy önzetlenül és feltételek nélkül csatlakozunk a Mindenség energiáihoz, minden támogatást megkapunk ahhoz, hogy célba érjünk. Ez a két jegy arra ösztönöz, hogy az elismerést és megbecsülést ne kívülről várjuk, hanem mi magunk adjuk meg Önmagunk számára! Lássuk meg hogy hová jutottunk el, forduljunk magunk felé szeretettel és elfogadással

Még elérhető a Vörös Kozmikus Hold év támogató karkötő, mely mindamellett, hogy gyönyörű, segít  megbékélnünk és lezárnunk a múlt eseményeit és stabilan tart még a legerőteljesebb érzelmi hullámok alatt is.

Kozmikus Hold Éve karkötő montázs

Mantra:
Megerősítek, hogy varázsoljak
Irányítva a befogadó készséget
Lepecsételem az időtlenség kimenetét
A kisugárzás felhangos tónusával
Engem a szellem ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Gyűjts össze belső és külső erőforrásokat, hogy megerősítsd magadat és másokat.

Mudra: 
Bal kézzel formálj kelyhet a szíved alatt, amíg a jobb kezedet erőteljesen kinyújtod egyenesen a fejed fölé, majd engedd le jobb kezedet a bal kézhez, hogy a szívnél egyesülve csatlakozzanak az isteni akarathoz.
A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.comoldalon.

Meditáció:
Varázslók álomkabátjából szőtt szellemvitorla, repíts engem a galaktikus tengeren. Áramolj a nap áramlataival; mindig szabad vagy!

Megerősítés: 
Szívem megismerésével természetes módon csatlakozom az Isteni Akarathoz.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.