Kin 163* Kék Rezonáns Éjszaka* 07.20.

d434cdc409a3a86133e2b6f3e403cbbc

A Kék Rezonáns Éjszaka, ma elhozza nekünk a feltöltődést, a nyugalmat, hogy így a hullámvarázs felénél megállhassunk és picit kifújhassuk magunkat és feltöltődhessünk. Ez az idő tökéletes alkalmat biztosít arra, hogy egy gyors számvetést készítsünk, és ha kell, újra gondoljuk célkitűzéseinket, vagy akár a „csomagunk” tartalmát, melyet lehet, hogy időszerű lenne átselejteznünk, hogy ne vigyünk tovább felesleges terheket.

Az Éjszaka az álmok birodalmába repít bennünket. Az álmok tudatalattink üzenetei, melyek érdemes felülvizsgálnunk, hiszen fontos útmutatásokat tartalmazhatnak. Bármilyen kusza is egy-egy álom, ma mégis érdemes ébredéskor azonnal papírra vetni és elmeditálni felette.  Vizsgáljuk meg, mi az, amire valójában vágyunk? Tényleg afelé vettük az irányt? És ha jó az irány, akkor a félelmeink vajon valóságosak, vagy csupán egy újabb csapda melyet (legtöbbször) mi magunk állítottunk fel, tartván a kudarctól? Merjük leküzdeni belső félelmeinket, szembeszállni árnyrészeinkkel, hogy felfedezhessük a mögöttük rejlő ajándékokat. Sokszor a tovább lépéshez szükséges megoldókulcsokat csak akkor fedezzük fel, ha túl tudunk lépni egy-egy korlátozó félelmen, gondolati gubancon. Ne ítélkezzünk, ha azon kapjuk magunkat, hogy felszínre kerültek régi gondolati minták, melyek akár bizonytalanságot is generálhatnak. Tudatosan fogadjuk el, vagy éppen engedjük el ezeket. Használjuk fel arra a mai napot, hogy visszanyerjük erőnket, amit eddig az elfojtásra és elnyomásra használtunk fel. Az Élet túl rövid ahhoz, hogy olyan dolgokon aggódjunk, féljünk, melyeken változtatni nem tudunk. Hívjuk segítségül a Föld stabilitását és kapcsolódjunk össze energiaközpontunkkal. Innen erőt és bátorságot meríthetünk az út további részéhez.

Szokásunkhoz híven idén is elkészítettük a következő év, a Vörös Kozmikus Hold év támogató karkötőjét, mely segít megbékélnünk és lezárnunk a múlt eseményeit és stabilan tart még a legerőteljesebb érzelmi hullámok alatt is.
Hogy jobban megismerhessük az előttünk álló év dinamikáját, egy egész napos programmal is készültünk, melyről bővebb tájékoztatást itt olvashatsz.

Kozmikus Hold Éve karkötő montázs

Mantra:
Levezetek, hogy álmodjak
Inspirálva az intuíciót
Lepecsételem a bőség bevitelét
Az összhang rezonáns tónusával
Engem a Vízió ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Hangolódj össze a Forrással; inspiráld önmagad, másokat és kreatív projekteket.

Mudra: 
Csukott szemmel a kezek deréktájban összeérnek, tenyérrel felfelé, előrehajlás; ezután felemelkedés, az alkart keresztezve a mellkason.
(A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció: 
Én vagyok a sötétség Fénye és a Nyugalom tánca.

Megerősítés:
Mélyen belülre zarándokolok, önmagam szentélyébe, hogy összegyűjtsem az ott reám váró ajándékokat.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.