Kin 154* Fehér Spektrális Varázsló* 07.11* Galaktikus Aktiváló Portálnap

Cosmic-WizardAz utolsó hónapunk a Planetáris Nap Holdhónapunk felénél járunk. Mint arról már korábban is szó volt, a Kozmikus Nap hónap segít felelősséget vállalni és szeretettel elismerni, elfogadni képességeinket, tapasztalati tudásunkat, valamint hiányosságainkat és árnyrészeinket is. Ez a hónap oldja nem csupán a múlt terheit, de a belső feszültséget is azáltal, hogy segíti az elengedést, elfogadást és a megbocsátást -elsősorban önmagunknak.

A Spektrális Varázsló napja ma elősegíti ezt a felelősségvállalást és arra kér, hogy felerősödött személyi erőnket és az eddig tanultakat adjuk át, ajánljunk fel, egy nagyobb cél érdekében. Engedjük el a hatalom és/vagy az irányítás utáni vágyat, hogy előtörhessen valódi Mágusi mivoltunk. A válaszok kérdéseinkre, már bennünk vannak, nekünk csupán össze kellene kapcsolódnunk és hinnünk belső hangunkban és a felső irányításban. Igazi erőnk az önelfogadásból, és fejlődésünk iránti elkötelezettségből ered. Ha befelé fordulunk vezettetésért, akkor visszatalálunk a természetes összhanghoz és érzékenységhez. Az elmúlt napokban felfedezett képességek, tulajdonságok, mára már beépültek életünkbe most a Varázsló segítségével, ezen képességeket összehangolhatjuk a felsőbb akarattal, hogy ne csak minket, de környezetünket is támogathassuk vele.

Szánjunk ma időt és teret a befelé fordulásra, az elmélkedésre. Tekintsünk vissza az elmúlt 14 napra, hogy tudatosan zárhassuk le ezt a változásokkal és felismerésekkel teli évet.

Szokásunkhoz híven idén is elkészítettük a következő év, a Vörös Kozmikus Hold év támogató karkötőjét, mely segít megbékélnünk és lezárnunk a múlt eseményeit és stabilan tart még a legerőteljesebb érzelmi hullámok alatt is.
Hogy jobban megismerhessük az előttünk álló év dinamikáját, egy egész napos programmal is készültünk, melyről bővebb tájékoztatást itt olvashatsz.

DSCN0494

Mantra: 
Feloldok, hogy varázsoljak
Szabaddá téve a befogadó készséget
Lepecsételem az időtlenség kimenetét
Az elengedés spektrális tónusával
Önmagam megkettőzött ereje vezet utamon
Én egy Galaktikus Aktiváló Portál Vagyok… Lépj be.

  1. Tónus:
    Engedd el, add át és tiszteld, emberséggel és elfogadással.

Mudra: 
Bal kézzel formálj kelyhet a szíved alatt, amíg a jobb kezedet erőteljesen kinyújtod egyenesen a fejed fölé, majd engedd le jobb kezedet a bal kézhez, hogy a szívnél egyesülve csatlakozzanak az isteni akarathoz.
(A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.)

Meditáció:
„Varázslók álomkabátjából szőtt szellemvitorla, repíts engem a galaktikus tengeren. Áramolj a nap áramlataival; mindig szabad vagy!”

Megerősítés: 
„Szívem megismerésével természetes módon csatlakozom az Isteni Akarathoz.”

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.