Kin 150* Fehér Rezonáns Kutya* 07.07* Galaktikus Aktiváló Portálnap

loveyourself2A Rezonáns tónussal ma esélyt kapunk egy kis töltődésre. Mágikus „hetes-ségével” segít összekapcsolódnunk a Mindenség forrásával, hogy erőt gyűjthessünk a hullámvarázs megvalósításához. Ez a tónus pedig a Kutya minőségével együtt arra kér, hogy egyesítsük az elme és a szív szavát és e mentén, ha hagyjunk hátra mindazt, ami ezeknek ellentmond.

A Mag hullámvarázsban megjelenő Kutya minősége ma felerősíti tudásszomjunkat, azt a vágyat, hogy önnön lehetőségeinket és képességeinket maximálisan kiaknázzuk. Ma adjunk magunknak időt és teret a visszavonuláshoz, hogy az elmúlt napok eseményei leülepedhessenek. Összegezzük az eddigi tanulságokat, hogy innen lendületet véve elindíthassuk a cselekvést.  A Fehér Kutya, a hűség és a feltételek nélküli szeretet szimbóluma, így nem meglepő, ha a mai nap felveti a kérdést, mennyire vagyunk hajlamosak feladni önmagunkat és igényeinket mások miatt. Ha a válasz erre az, hogy nagyon, akkor elérkezett az idő, hogy ezen itt és most változtassunk! Folytonosan rohanó világunkban sokszor megfeledkezünk létezésünk valódi céljáról, a fejlődésről. Hajszoljuk a pénzt, mert azt hisszük az majd kielégíti belső hiányainkat, de minél többet dolgozunk vélt vágyainkért, annál távolabb kerülünk a Valódi Boldogságunktól, saját Lelkünktől. Meg kell ismerjük önmagunkat ahhoz, hogy tudhassuk milyen eszközök, képességek állnak rendelkezésünkre, hogy önmagunkat boldoggá tehessük, hisz a boldogságunkért csakis mi magunk vagyunk felelősek! Ez pedig folyamatos tanulást és finomítást igényel. Engedjük el a régi sérelmeinket, a múlt béli félelmeket, rossz tapasztalásokat és merjünk újra Bízni! Ehhez nyújt ma tökéletes alkalmat a GAP energiákkal felerősített Rezonáns Kutya napja.

A mai nap vezető jegye a Fehér Szél, mely segít kikommunikálni környezetünk számára saját igényeinket és támogatja kapcsolatunkat a Szellemi vezettetéssel. Forduljunk ma magunk felé szeretettel és elfogadással.  Értékeljünk mind pozitív mind „negatív” tulajdonságainkat, hiszen ezek formálják egyéniségünket.  Ahogy erősödik önmagunkhoz való hűségünk, nyomban megérkezik hozzánk a szükséges támogatás ilyen vagy olyan formában. Lehet ez akár egy gondolat, vagy mondat foszlány, de akár egy régen nem látott szeretett személy formájában.

Szokásunkhoz híven idén is elkészítettük a következő év, a Vörös Kozmikus Hold év támogató karkötőjét, mely segít megbékélnünk és lezárnunk a múlt eseményeit és stabilan tart még a legerőteljesebb érzelmi hullámok alatt is.
Hogy jobban megismerhessük az előttünk álló év dinamikáját, egy egész napos programmal is készültünk, melyről bővebb tájékoztatást itt olvashatsz.

DSCN0494

Mantra:
Levezetek, hogy játsszak
Ösztönözve a hűséget
Lepecsételem a szív feldolgozását
Az összhang rezonáns tónusával
Engem a Szellem ereje vezet utamon
Én egy Galaktikus Aktiváló Portál Vagyok… Lépj be.

  1. Tónus:
    Hangolódj össze a Forrással; inspiráld önmagad, másokat és kreatív projekteket.

Mudra: 
Bal kéz a szíven; jobb kar derékszögben tenyérrel előre, ujjak összezárva.
(A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.)

Meditáció: 
„Én vagyok a hűséges nyíl, mely a sors hajnalába repül.”

Megerősítés: 
„Nyitott vagyok új kezdetekre. Védelmezőket és útmutatókat kapok.”

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.