Kin 139* Kék Szoláris Vihar* 06.26* MAG nap

praise_you_in_this_storm_by_jenniepalkin-d4xo4m5A Szoláris Viharral elérkeztünk a Majom hullámvarázs 9. napjához és az utolsó előtti MAG naphoz. Ez a nap a megvalósulás előtti nap, amikor is le kell rázzuk az elmúlt időszak nehézségeit, fájdalmait, hogy így felszabadíthassuk a cselekvés energiáit. Idézzük fel célkitűzéseinket, hogy erre fókuszálva elengedhessük mindazt, ami jelenünkben nem támogatja már ezt.

A Vihar alázatra, elengedésre és összpontosításra tanít. A MAG napok erejével ma érdemes ezen tanításokra különösen nagy figyelmet fordítanunk. Lássuk meg, hogy a Vihar hozta elengedés, ha mégoly fájdalmas is, de tisztulást hoz, mely magában rejti az újrakezdés, újjászületés energiáit. Az elmúlt 2 hullámvarázsunk során próbálták megláttatni velünk az Igazságot, a Lényeget az illúziók fátylán át. Ma a Vihar tomboló erejével magával ragadja a lehullott törmelékeket, felesleges sallangot, mely elvonja energiáinkat, figyelmünket. Persze fókuszálhatunk a negatív oldalára és siránkozhatunk veszteségeink felett, de nem ez az Élet célja! Leélhetjük életünket a folytonos siránkozás és önsajnálat égisze alatt is, csak nem érdemes! Az Emberiség csodás áldása (néha átka) a Szabad Akarat. Te döntesz. Én a Vihar hozta Újjászületést javaslom. Sokkal izgalmasabb, hogy vajon az elmúlt időszak küzdelemeiből mi csírázhat ki? Mindaz, ami a Majom hullámvarázs megtépázott, és kiforgatott, az most kezd értelmet nyerni, hogy egy utolsó hajrával átalakulhasson. Érzelmileg tehát felkavaró napunk lesz, de megéri aktív részesének lennünk, hogy a holnapi napon kiteljesedhessen mindaz, amiért eddig dolgoztunk. Helyezkedjünk belső középpontunkba, -ha tehetjük meditáljunk-, hogy így erőt és stabilitást nyerve haladhassunk tovább célunk felé.

Lassan véget ér a Ságra Kristályos Mag évünk, és már érezhető a következő, a Vörös Kozmikus Hold évének hatása. Hogy felkészülhessünk erre a fontos ciklust záró évre, egy egész napot szánunk az Új év dinamikájának megismerésére. 
Csatlakozz hozzánk a 2. Maja Évkezdő napunkon 2018 július 28-án. Jelentkezés és bővebb információ ITT.

Mantra:
Lüktetek, hogy katalizáljak
Megvalósítva az energiát
Lepecsételem az öngerjesztés mátrixát
A szándék szoláris tónusával
Engem a Vízió ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Cselekedj szenvedélyesen, lelkesen és sürgősen.

Mudra: 
Tedd össze kezedet a szívednél, mintha imádkoznál, ujjaidat kapcsold egymásba; majd erőteljes mozdulattal emeld karjaidat a fejed fölé, robbanásszerűen szétnyitva kezeidet, miközben egyfajta megtisztulást jelző hangot hallatsz.

Megerősítés: 
„Megtisztítom és átalakítom magam. Lángra lobbantom fénytestem, meggyógyítva minden elszakadást.”

Meditáció: 
„Lépj az örvénylő fátylak véges tánca mögött felsejlő eksztázis hullámába. Felsőbb Éned darabjai összegyűlnek, hazafelé tartanak. Leplezetlenül emelkedj fel. Vár a messzeség.”

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.